Egyértelmű, kormányt kell váltani

2021. július 14. 10:06

Orbánék gyűlöletkeltő politikája a legnagyobb akadálya annak, hogy eljusson minden támogatás a magyarokhoz.

2021. július 14. 10:06
null
Donáth Anna
Facebook

„Az európai uniós tagállamok gazdasági és pénzügyminisztereinek tanácsa, az Ecofin kedden elfogadta 12 tagállam nemzeti helyreállítási tervét, ami a koronavírus-járvány okozta szociális és gazdasági válságot hivatott enyhíteni. Magyarország azonban nincs a 12 tagállam között. 

Sőt, úgy néz ki, Magyarország még a pénzügyminiszterek július 26-i, rendkívüli ülésén sem fogja megkapni a jóváhagyást. Ezért a magyar kormány által benyújtott a 2511 milliárd forintos igényről ősszel születhet leghamarabb döntés. 

Egyértelmű, kormányt kell váltani, mert jelenleg Orbán Viktor és a Fidesz szégyenteljes és gyűlöletkeltő politikája a legnagyobb akadálya annak, hogy eljusson minden EU-s támogatás a magyarokhoz.

Mi azon dolgozunk, hogy a magyar emberek megkapják a nekik járó pénzeket, és a Magyarország arra költse a pénzt, amire szüksége van: iskolára, kórházakra és munkahelyekre.”

Fotó: Donáth Anna, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2021. július 16. 08:14
Egyszer úgy is kiderül hogy, kitől kapta a Momentum és aLapítói a kiképzést és a pénzt a Nolimpiára amivel behülyítették a budapestieket egy több évtizedes sportolói álom megsemisitésére. Ez a takony liba is egyszer csak itt volt..
néhai Ch.Pilot
2021. július 15. 20:32
Igen. Kormányt kell váltani, zaklató tiszteletes lánya. Te például válts botkormányra... és ülj bele.
Erdőmester
2021. július 15. 13:40
Annácska! Azért nem eszik olyan forrók a kását. Persze tudom Ti idegen szívű Momentuosok pár garasért is odadobnárok hazánkat a libsiknek. Ne gondold, hogy náluk van a bölcsek köve. Sok idióta rinyálja tele a fejeteket es Ti se vagytok különbek. Nem fogjuk Rátok bízni magunkat
Interface
2021. július 15. 10:34
Ezeket hol oktatják? Aki minél nagyobbat gurit az a legmenőbb? Főleg úgy hogy emberi sorsok életek a tét, és itthon eljátszák a jó diplomatát. Tényleg fejetetejére állt a világ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!