Dobrev: Orbán csak azért nem használ súgógépet, mert neki az már túl high-tech

2021. július 14. 15:20

Dobrev Klára megvédte a súgógépről olvasó Karácsony Gergelyt.

2021. július 14. 15:20
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti országjárásnak miskolci állomásán úgy fogalmazott: „Az a mi ügyünk, hogy ezt a megosztott és szétlopott országot, egyesítsük és leállítsuk a lopást”

Mint később kiderült, egy súgógép segítsége kellett a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének a programját bemutató beszédéhez. Ennek kapcsán posztolt most Dobrev Klára közösségi oldalán, és védte meg Karácsonyt: 

Mintha Orbán Viktor nem a súgógép 20. századi változatát, a papírlapot használná 30 éve minden egyes beszédénél.

Dobrev Klára szerint egy politikus képességeit nem azon kell mérni, hogy „szabadon, fejből beszél, vagy papírról, súgógépről olvas.” A DK miniszterelnök-jelöltje úgy gondolja, hogy egy politikust a tettei határoznak meg. Hozzátette: 

Orbán az elmúlt száz év legpocsékabb magyar miniszterelnöke, és nem azért, mert nem tud papír nélkül beszédet mondani.

Kép forrása: MTI/Kovács Attila

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. július 15. 16:16
Orbán azért nem löveti a népet gumilövedékkel mert nem ért hozzá, ti meg azért lőttétek a népet mert nagyon is értetek az ilyenhez. Feri mondta, hogy te azt mondtad, hogy élessel kellene lövetni a népet mint a nagypapa a parlamentnél 1956-ban.
Krupp Skya
2021. július 15. 16:09
Orbánnak azért megy minden mert nem ért a Hájtekhez nektek meg azért nem megy semmi mert ti vagytok a háj tök.
Erdőmester
2021. július 15. 13:32
Klárika! Akinek határozott saját meggyőződése és saját gondoltai vannak, annak soha nem kell sugógép. Geri nem ilyen! Ezért kell segíteni beszélni.
Szabo107
2021. július 15. 12:31
Ha ez a mocskos féreg hatalomra kerülne.. Semmitők nem riadnék vissza h ez ne így legyen. Mocskos rohadt genetikai mutáció....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!