Súgógéppel adta elő beszédét Karácsony Gergely Miskolcon

2021. július 12. 16:07

Segítség kellett a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének a miskolci beszédéhez.

2021. július 12. 16:07
null

Karácsony Gergely pénteken Miskolcon tartott kampánybeszédet, ahol bemutatta programját. Többek között ismertette szociális jóvátételi programjának legfontosabb elemeit, azt ígérte, hogy a családi pótlékot – amennyiben megválasztják – a ciklus végére megduplázza. A Boon.hu azonban kiszúrta: a főpolgármesternek súgógépre volt szüksége a beszédhez. 

A portál idézi a Fidesz észak-magyarországi szóvivőjét, Hollósy Andrást is, aki szerint Karácsony beszédében számos alkalommal Orbán Viktor beszédéből kölcsönzött elemeket

„Nincs jogosítványa, nincs nyelvvizsgája, nincs PhD-je, nem rendelkezik a politikai vezetéshez szükséges legalapvetőbb kompetenciákkal sem és sajnos azt kell mondjuk, hogy még betyárbecsülete sincs a főpolgármesternek, aki

– ecsetelte a szóvivő.

Nyitókép: Boon.hu

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
... az oláhokat
2021. július 12. 22:11
Kamuból ott az üres felolvasó állvány, súgógépről olvassa a más által írt szöveget, ami lopott gondolatokat tartalmaz, a közönség pedig kordonon kívül hallgatja. Így lesz 2022-től is.
VeJoLa
2021. július 12. 19:11
Elküldhetné az ötletet Bidennek is! - ja, inkább ne!
5 si
2021. július 12. 18:58
Ostoba!
Korn
2021. július 12. 18:18
Miskolcon tartott kampánybeszédet A fővárosban minden rendben van? Te faszfej
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!