Bejött a balos provokáció

2021. július 09. 20:44

Az UEFA három zártkapus hazai találkozóra büntette az MLSZ-t.

2021. július 09. 20:44
A pálya jobboldala
Facebook

„Bejött a balos provokáció, az UEFA a magyar szurkolók diszkriminatív viselkedésére hivatkozva három zártkapus hazai találkozóra büntette az MLSZ-t, ebből az utolsót felfüggesztve. A szankció csak az UEFA alá tartozó találkozókat érinti, vagyis a vb selejtezőket nem.

Arról nincs hír, hogy a politikát a stadionokba hurcoló baloldali aktivisták mikyen büntetésben részesültek.

A jelenségről beszéltünk a legfrissebb adásban.”

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Madasa Hatter
2021. július 11. 16:59
Remélem mindenki tudja hova kell tenni az x-et a következő választáson. :) Baloldali párt vagy Karácsony Geci Gergely nem profitálhat egyetlen a hazáját és a futballt is szerető polgár szavazatából. Nem lehet tovább hátrálni, nincs hova. A normalitást is el akarják venni az emberektől nem csak a pénzüket. Baloldali liberális pártra szavazni öngyilkosság. Magyarok otthon a családi körben, az utcán, a stadionokban a templomokban, erősítsétek meg magatokat mert a következő egy év kegyetlen kemény kampány lesz, mert az életünket, a gyerekeinket, az országunkat akarják elvenni. Le kell győzni őket mindenhol!!!
zakar zoltán béla
2021. július 10. 10:29
nazibűz
Kardinális
2021. július 10. 09:02
Azt nem vizsgálják, hogy ugyanazon a meccsen Gulácsit ásványvizes meg kólás flakonokkal dobálták a francia szurkolók? Azt nem vizsgálják, hogy a német-magyar meccsen a németek kifütyülték a magyar himnuszt? Azt nem vizsgálják, hogy a német-magyar meccsen szivárványos zászlóval beszaladt a pályára egy szurkoló? Az anyátok p-ját.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 10. 07:49
Mégis melyik meccsekre hivatkozik az UEFA?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!