Átragasztottuk a propagandaplakátokat

2021. július 13. 07:16

Fiataloskodva, emojikkal próbálják eladni a hazugságaikat.

2021. július 13. 07:16
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Megérkezett a kormány legújabb, milliárdos propagandakampánya, az újdonság csak annyi, hogy most fiataloskodva, emojikkal próbálják eladni a hazugságaikat és a gyűlöletkeltő üzeneteiket. Nyilván nem véletlen, hogy most jut eszükbe brüsszelezni és sorosozni, van miről elterelni a figyelmet: épp kiárusítják az autópályákat, 450 milliárdért hoznak Budapestre kínai kommunista elitegyetemet, az alapítványaikon keresztül pedig az egész országot kifosztják. Mindezt azok után, hogy a kormányzás csődjének következtében 30 ezer ember hunyt el a koronavírus-járványban.

Szerintünk nem a Fidesz kitalált hazugságairól, hanem a magyarok valódi problémáiról kellene beszélni: az áremelkedésről, a kórházi várólistákról és az ország kifosztásáról. Ezt üzenték meg országszerte a Momentum aktivistái a kormány propagandaplakátjain. Szerinted miről kellene konzultálnia egy felelős kormánynak?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2021. július 13. 16:03
A pofádat kellene átragasztani , te barom primitív hülye gyerek!! Fecó már kitörölte a seggét a Momentummal, ti meg erölködtök, de fogalmatok sincs , hogy mit csináljátok !! Nem veszed észre , milyen szánalmasok vagytok!!
NTLLK
2021. július 13. 13:00
No de Andriska! A nagypapád nem örülne, ha megtudná, hogy ilyen csúnya dolgot csináltál! Ő mit csinálna veled, ha megtudná, hogy átragasztottad a plakátját!? Ilyet többet ne csinálj, mert kiröhögünk!
nyugalom
2021. július 13. 12:57
Teljesitmeny! Miből? Ez rongalas! Büntetes legyen a vege, nyomozni sem kell!
Erdőmester
2021. július 13. 12:54
Ennyi telik Tőletek Momentumosoktól. Most aztán megrettent a kormány ettől a performansztól. Vagy nekünk szántátok? Akkor meg egyenesen szánalmas!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!