A szakmázás ugye bolsevik trükk

2021. július 07. 07:42

Az lesz a Pinceszínház igazgatója, aki a Fidesznek kedves, változás leszavazva.

2021. július 07. 07:42
Baranyi Krisztina
Baranyi Krisztina
Facebook

„Végtelenül elkeserítő döntés született ma a Pinceszínház igazgatójának kiválasztásakor. A Fidesz-DK-Mszp és két momentumos képviselő friss nagykoalíciót alkotva hagyta figyelmen kívül a magyar színházi élet krémjéből álló, 13 órás bírálat után javaslatot tévő szakmai bírálóbizottság véleményét, javaslatait. A szakmázás ugye bolsevik trükk.

Helyette kiválasztották azt a jelöltet, aki operett kuplékat tervez a kerületi középiskolákba vinni, hogy népszerűsítse a színházat. Miközben felkerülhettünk volna Budapest színházi térképére, végre nézőket is hozva a színházba, életet a Ráday utcába. Ezen a téren az marad a kerületben, ami a Fidesznek kedves, változás leszavazva. Szombathely és Jordán Tamás esete jutott valamiért eszembe...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. július 07. 18:49
Baranyi elvtársnő elfeledte leírni, hogy nem is akárhogyan megfenyegette a Jobbikos képviselőt, hogy jól gondolja meg hogyan szavaz. mert ellenkező esetben baj lesz........... No ez az igazi náci ballibes banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bájron
2021. július 07. 14:27
Néz tükörbe,bányarém!
Magnólia
2021. július 07. 11:27
Krisztina pedig a megválasztott "a TI emberetek vagy nem? "Sztarenki Pál korábban kiállt az SZFE modellváltása ellen tüntető diákok mellett is, Rátóti Zoltánnak, az egyetem kuratóriumi tagjának pedig azt üzente: „Most árultad el a Színészesküdet!” Nem is tudom, hogy mi a problémád, igaz a Jordán már egy kicsit öregecske, de még megnyalja a sót.
123321
2021. július 07. 11:16
"A Fidesz formailag szabályosan hozza meg a törvényeket, de tartalmilag nem" - továbbgyűrűzik dobrev elmebaja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!