A popsikrémet nem ajánlják 16 éven aluliaknak

2021. július 31. 07:53

A médiahatóság büszke lehet magára.

2021. július 31. 07:53
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Piszok izgalmas krimi megy valamelyik tv csatornán. A 20. perc és 4 hulla körül járunk. Két embert lelőttek, egyet brutálisan halálra vertek, egynek meg felvágták a hasát. Reklámszünet. És jön a szöveg: »A következő reklámblokkot 16 éven aluli nézőinknek nem ajánljuk.« Ezután jönnek a popsi krém, a sör, a hajkorpa, a biztosító, a bevásárló központ, a kakaó, az elektromos áruház. Igazán örvendetes, hogy van egy remek médiahatóság, amelyik figyel arra, hogy a felnövekvő nemzedéket ne sokkolják a baba popsi krémmel.

Ha meg véletlenül mégis megnézik? Sebaj, a reklámszünet után ismét jönnek a kedves, perverz gyilkosok, akik majd megnyugtatják őket. A médiahatóság pedig büszke lehet magára, ha egyáltalán tisztában vannak magukkal. De ennek minimális a valószínűsége, mert ez is csak egy a sóhivatalok közül.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jóakaratúember
2021. augusztus 01. 09:53
Pimasz arc, arrogáns cikk. Jó lenne megoldást találni, hogy az agymosó reklámok valóban ne érhessék el a korhatáros korosztályt!
Krupp Skya
2021. július 31. 22:46
Pedig te milyen sok popsikrémet elhasználtál a segged lyuka kenésére.
Sincero
2021. július 31. 16:59
Alapjában véve ez a törvény még J. Lacinak a "kezére" is játszott, hiszen ezután majd ő kenheti a gyerekek popsijára a nem ajánlott krémet.
Galerida
2021. július 31. 15:07
Az Orbán rendszer szégyene, hogy egy menő orvvadásznak ilyen szar cikkeket kell írnia, hogy ne haljon éhen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!