A nagy Sinopharm-átejtés

2021. július 19. 22:25

Ez bikkfanyelvről lefordítva azt jelenti, hogy a Sinopharmot időseknek felelőtlenség adni.

2021. július 19. 22:25
Gulyás Balázs
Magyar Hang

„Alacsony mértékben vagyunk bizonyosak a bizonyíték minőségében abban a tekintetben, hogy a Sinopharm-oltás két dózisa hatásos idősebb (60 év feletti) felnőtteknél – jelentette ki az ENSZ (= Soros, nyilván) nemzetközi közegészségügyi koordináló hatósága, az Egészségügyi Világszervezet (= Soros, nyilván). Ez bikkfanyelvről lefordítva azt jelenti, hogy a Sinopharmot időseknek felelőtlenség adni.

Aznap, amikor bejelentették, hogy noha az EU-ban sehol másutt nem használják, mi elkezdtünk a kínai vakcinával oltani, a magyar Országos Gyógyszerészeti Intézet úgy fogalmazott, hogy „a 60 évnél idősebb személyek korcsoportjára vonatkozóan a súlyos Covid–19-fertőzéssel szembeni védőhatás még nem megbecsülhető. A rendelkezésre álló adatok szerint a neutralizáló antitestek szintje a 60 évnél idősebb személyekben alacsonyabb, mint a 18–59 évesekben”. Ez bikkfanyelvről lefordítva azt jelenti, hogy sz.rt sem tudunk a hatásosságáról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2021. július 20. 14:35
A "körteember" egy volt azok között, akik azt híresztelték, hogy a 13. havi nyugdíj csak 4 éven át 1-1 heti nyugdíj lesz.
bispora
2021. július 20. 13:52
Miért van az, hogy a liberális újságíró- véleményvezér meg van győződve róla, hogy mindenhez ért? Gulyás Balász és nagy spanja Puzsér Róbert egy ált iskolás biológia kvízen megbuknának, fingjuk senincsen mi a DNS-RNS, antitest, antigén, epitóp, vakcina, memóriasejt de mégis megszólalnak és osztják az észt. Vajon a hozzájuk közelebb álló bulvár területen is ennyire silányak?
zakar zoltán béla
2021. július 20. 11:21
00fej
Pipas 3
2021. július 20. 10:41
Hájfejű g....ci!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!