Nem kell szégyenkeznünk azért, hogy segghülye szurkolók mit művelnek

2021. június 11. 09:34

Óriási probléma, hogy Orbán Viktor teljes mellszélességben kiáll az intolerancia és a vélemény korlátozása mellett azzal, hogy provokációnak értékeli az ír csapat gesztusát.

2021. június 11. 09:34
Diétás Magyar Múzsa
Diétás Magyar Múzsa
Facebook

„Önmagában nem az az óriási probléma (az is), hogy az alacsony homlokú drukkerek kifütyülték a térdeplő ír válogatottat, hanem az, hogy Orbán Viktor teljes mellszélességben kiáll az intolerancia és a vélemény korlátozása mellett azzal, hogy provokációnak értékeli az ír csapat gesztusát.

Nem kell szégyenkeznük azért, hogy segghülye szurkolók mit művelnek, de a kormánypártot mi szavaztuk be a parlamentbe, Orbán pedig elméletileg a szavazókat képviseli. Fideszpártiaknak nehéz ezt elképzelni, de azokat is köteles képviselni, akik nem rájuk szavaztak.

Lehet egy eseményhez semlegesen, esetleg diplomatikusan is viszonyulni egy olyan kérdésben, ami megosztja a társadalmat. Lehet szem előtt tartani az ország érdekeit is, ami semmiképp nem az, hogy összerugjuk a port az írekkel akár csak úgy, hogy a focicsapatukat utólagos kormányzati támogatással fütyüljük ki. Orbán egy kínai vagy orosz csapat esetében is ezt nyilatkozta volna?

Ha nem, akkor ennek az embernek nem elvei és véleménye van, hanem kizárólag érdekei vannak, ami igencsak ambivalensen kötődik az ország és a nemzet érdekeihez, amire napjában háromszor hivatkozik - remélhetőleg fogat is mos utána. ...nyugodtan alszik.

Tök mindegy, hogy valaki a pilisi földcsakra energiamezejében, vagy a romkocsmákban a trendi szakállán lecsöpögő pancsolt, gyümölcsös sörtől érzi jól magát, de tényleg azt akarjuk, hogy ez ciklusról ciklusra folytatódjon a végtelenségig?

(Mielőtt valaki elkezdené húzni az agyunkat Karácsonyék utcatábláival, megírtuk, mik a fenntartásaink ezzel kapcsolatban. Továbbra is tartjuk.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorostalanság
2021. június 12. 14:04
Szerintem meg nekünk nem kell szégyenkeznünk azért, hogy segghülye libsik miért vinnyognak. Ha fáj nekik annak csak örülök...
szodabár
2021. június 11. 18:22
Engem nem zavar, ha a libbantak és a prolik letérdelnek előttünk. Ők csicskák és alattvalók voltak és maradnak is örökre.
Pelso j.
2021. június 11. 15:15
Jelentéktelen téma ez a térdelés. OV ma éppen a B középnek tetszeleg kicsit, az üzletmenet meg zavartalan.
Ügyek
2021. június 11. 15:13
"de a kormánypártot mi szavaztuk be a parlamentbe" "Fideszpártiaknak nehéz ezt elképzelni, de azokat is köteles képviselni, akik nem rájuk szavaztak." Alacsony homlokú diétás magyar múzsa, maga melyik állításnál hazudik? U.I. Az egészsége megóvása miatt, a diéta mellett azt ajánlom, hogy kevesebb tüzes vizet igyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!