Kedves Homofób Honfitársak!

2021. június 30. 15:50

Ne verjetek meg random embereket csupán azért, mert rájuk lehet sütni, hogy ők az új ellenség.

2021. június 30. 15:50
Péterfy-Novák Éva
Péterfy-Novák Éva
Facebook

„Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok hozzátok, hogy ne dőljetek be a hatalom jól bevált uszító propagandájának, ezek az ócska dolgok nem szólnak másról, mint nagyobb bűnök takargatásáról, vagyis figyelemelterelésről.

Ne hagyjátok magatokat átverni, ne legyetek egyszerű eszközök, ne hagyjátok magatokat embercsoportok ellen hergelni, mert ez nem csak ócska, de minden emberhez méltatlan is.

Mondom egyszerűbben: Ne verjetek meg random embereket csupán azért, mert rájuk lehet sütni, hogy ők az új ellenség. Nektek attól nem lesz jobb.

Másnap ugyanúgy el kell majd menni dolgozni (persze lehet, hogy leesik pár forint fentről, de ez sem tart örökké, csak szólok), ugyanúgy küzdeni kell a létért, sőt az élet is ugyanolyan lesz. Néha szomorú, néha vidám, vagyis egyáltalán nem hoz megváltást, megkönnyebbülést, ha másokon veritek le azt, hogy nektek nem minden sikerült úgy, ahogyan kiskamaszként terveztétek.

Ismerjétek meg inkább azokat az embereket, akiket félelmetekben (mert tuti, hogy félelem van bennetek, amit nem is értek, nem harapnak, de mindegy) támadtok, legyetek érdeklődők, és akkor könnyebb lesz az a bizonyos elfogadás is.

Szívesen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noge
2021. december 29. 09:02
Ez "a védett állat lelegeli a védett növényt" tipikus esete.
Tyrker
2021. július 02. 14:03
Nagyon jó bejegyzés, minden szavával csak egyetérteni lehet.
cornelius#
2021. július 01. 15:53
Ez az ítélet Virág elvtárs. Miután meg lettek a tettesek az előre megírt fércművet most dobhatja a kukába.
scandal says Jack
2021. július 01. 13:11
Én nem tudom mik azok a "random emberek" de ha meglátok néhányat a körúton biztos megverem őket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!