Homoerotikus fülledtség lengi be a magyar politikát

2021. június 18. 11:31

Mi lenne, ha a négy fal között csinálnátok?

2021. június 18. 11:31
Hont András
Hont András
Facebook

„Alig két nappal a melegellenes törvény elfogadása után homoerotikus fülledtség lengi be a magyar politikát. Feltétlenül kellünk ehhez a szerelmi évődéshez, mi lenne, ha a négy fal között csinálnátok?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crusader
2021. június 18. 21:29
A buzi az buzi. Szifiliszben vagy Aids-ben pusztul el.
egyvilág
2021. június 18. 19:18
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml (A kisbetűt ki lehet hagyni benne.) Érdekes lehet továbbá a következő bevezető a gender tanba: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml
Onurisz
2021. június 18. 13:46
Csak a tények kedvéért maradjunk annyiban Hont úr, hogy semmiféle "melegellenes törvényt" nem fogadtak el. Sem formailag, sem tartalmilag. Formailag azért nem, mert ún. salátatörvényben módosítottak több törvényt. Hatálybalépés után a salátatörvény kikerül a hatályos jogszabályok közül. Tartalmilag pedig azért nem, mert a módosítások nem a 'melegekkel' foglalkoztak, hanem bizonyos tartalmak mediális megjelenítésével, az ezeket érintő iskolai foglalkozások tartásával és a pedofil bűncselekményeket elkövetőkkel. A többi stimmel.
simonvitéz
2021. június 18. 13:35
Egy: mi az hogy "meleg ellenes"? Nincs ilyen, hogy meleg! Van "buzi" vagy homoszexuális. Nem igazán jön be, hogy már Orbán is atveszi a szóhasználatukat. Ráadásul hangsúlyozza, hogy csak a gyermekek védelméről van szó. Akkor már egy 18 évest simán lehet érzékenyiteni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!