Ha Dobrev Klára harcolni akar az oligarchák ellen, kezdje a férjével!

2021. június 11. 10:59

Gyurcsányné oligarcha-ellenes javaslata így inkább családon belüli vitának tűnik.

2021. június 11. 10:59
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„A lopott budai luxusházban élő milliárdos Gyurcsány az egykori pártállami kapcsolataiból alapozta meg a vagyonát, egy forintokért vett meg állami vállalatokat, értékes ingatlanokat privatizált ki, de külföldről is pénzelték. Így lett milliárdos oligarcha.

Emellett bukott kormányának nagy része is milliárdosokból állt, és az ismert baloldali oligarchák még ma is őt segítik.

Gyurcsányné oligarcha-ellenes javaslata így inkább családon belüli vitának tűnik. Este üljenek le, igyanak valamit és szép nyugodtan beszéljék meg inkább.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 14. 10:11
Nagyon gyenge gyerek a fidesz frakció vezető. Fletó nem állami konzorciumok és állami beruházások napi szintű elnyerésével szerezte a gyárát és a cégét mint Orbán, alias mészaros ! Mecsoda különbség !!!!!!!!!!!!!!!!!!
szarcsi1
2021. június 11. 21:27
Máté, telibe találtál.
Szerencsi Veronika
2021. június 11. 16:18
Van bőr ennek a bolgár tehénnek a képén, olyasmivel fenyegetőzni, amiben ők a legnagyobb hunyók. Miből is lettek őK milliárdosok???? a helyében én nem nagyon mutatkoznék ilyen hatásvadász dumákkal, a nagyérdemű előtt. Még megkérdezné valaki a tömegből, hogy mit mondott a nagypapa anyucinak, meg a kis Piroskának, amikor békés(?) szocializmus építés alatt, a nem túl távoli "Kisfogházban", ebéd helyett - áldozataik - kötelet kaptak - naponta, többen is! Érdemdús, de apró nagypapa aláírásával. Most, miközben élvezi valaki házának úszómedencéje adottságait - másnak a nyakát készül szegni?? Á'lá nagypapa ?????? ??
zakar zoltán béla
2021. június 11. 14:24
Előbb saját magán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!