Gulyás gátlástalanul hazudott Kövesiről

2021. június 04. 13:32

A miniszter bevallotta, hogy félnek az Európai Ügyészség vezetőjétől.

2021. június 04. 13:32
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Gulyás tegnap először szokatlanul őszinte volt, aztán persze elkezdett gátlástalanul hazudozni Laura Codruta Kövesiről. A már megszokott szuverenitásos blabla helyett bevallotta, hogy az Európai Ügyészség vezetőjének a személyétől félnek. Persze tudtuk ezt, hiszen nem alaptalanul tartanak a korábbi román antikorrupciós főügyésztől, hiszen hazájában volt minisztereket és miniszterelnököt is börtönbe küldött. Azonban azt, hogy Gulyás kamerába mer mondani olyan hazugságokat, hogy az új európai főügyész magyarellenes és hazájában koncepciós pereket vezetett, nem gondoltam volna.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
takatist
2021. június 07. 17:03
szpectator szegszárdienzizs ez a kártékony puhatestű hasonló mint a kosnak a cucurbita pepoja , mert hol ide csapódik, hol oda csapódik.
amca
2021. június 05. 17:10
Kapálj ,kaszálj hullaszagú,arra vagy alkalmas.
youngboy
2021. június 05. 13:21
Te Hülyeházi már a címben is hazudsz. Nem az a jellemző a magyargyűlölő Laura Codruta Lascu-ra, hogy időben volt egy magyar nevű férje, akitől elvált, hanem hogy magyar gyűlölő Laura Codruta Lascu.
Tehetős Totó
2021. június 05. 13:05
Hallod -e Hadházy! Ez a surranópályán lett jogász (kosaras volt az egyetemen), azért tartotta meg exférje nevét, mert az apja kommenista ügyésze volt Ceausescunak. Amúgy egy csomó törvénytelen lehallgatás nyomán tündökölt, s egyre több "felgöngyölítése" szemétkosárba került. Az ítéleteket amúgy is a retekklub, vagy atv szerű oláh tv-k-ben mondták ki, mielőtt hivatalossá lettek. A Globálhatalom sehol sem jelent meg rémísztőbben, mint Romániában. Markó Attilát felfüggesztettre ítélte a ploiesti!!! táblabíróság, mert visszaadta államtitkárként a Székely Mikó Kollégiumot jogos tulajdonosának a Református Egyháznak. Utána elítélték egy olyan visszaszolgáltatásért, amiben fizikailag részt se vett, alá se írta. Most bújkálni kényszerül Mo.-on. Gondolom ti kiadnátok....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!