A foci az foci

2021. június 18. 19:50

Ne legyen szivárványos a müncheni stadion a német-magyar meccs alatt!

2021. június 18. 19:50
null
Schittl Eszter
Citizengo

„»LMBTQIA+«-szimpatizánsok petícióban kérik az Allianz Arénát, hogy a jövő heti német-magyar mérkőzés alatt világítsák ki szivárványszínűre a müncheni stadiont. Céljuk ezzel a héten elfogadott magyar gyermekvédelmi törvény kritizálása, mivel az megakadályozza a különböző (homo)szexuális és transzgender tartalmak gyerekekhez való eljuttatását. Az elindult német petíció ezt a lépést az »LMBTQIA+”-csoporttal szembeni ellenségességnek" értékeli, és a magyar válogatott meccse alatt szivárványszínűre kivilágított arénával vágna vissza.

Az Európa-bajnokságot ezzel politikai üzenetük felhangosítására használnák fel. Szerintünk viszont #AFOCIAZFOCI. Semmi keresnivalója ott az egyébként is mindenhol agyonreklámozott LMBTQ-nak! Ahogy a BLM-letérdelésekhez sem csatlakoztunk, nem kérünk az LMBTQ-lobbiból sem a meccsek alatt!

Emellett azt sem szeretnénk, hogy a fél világsajtó Magyarországot ekézze a mérkőzés napján. Ezért összefogunk, és felszólítjuk a müncheni Allianz Arénát, hogy ne engedjen az LMBTQ-lobbi követelésének, ne alázza meg a magyar csapatot és a magyar nemzetet, és ne világítsa ki szivárvány színűre a stadiont a magyar válogatott mérkőzése alatt. Csatlakozzunk minél többen a petícióhoz! Ahhoz, hogy terjedjen, osszuk meg ismerőseinkkel is! A megosztáshoz használjuk a #afociazfoci és az #AllianzArena hashtageket!

A törvény kapcsán néhány gondolat: Szerintünk pont ezért van szükség a gyerekek homoszexuális és transzgender propagandától való törvényi védelmére, mert az LMBT-lobbi mindent megtesz azért, hogy oda nem tartozó helyekre, így focimeccsekre, mesekönyvekbe, óvodákba, iskolákba és a gyerekszobákba is bejuttassa a propagandáját...

Az LMBT-csoportok az utóbbi években és hónapokban Magyarországon is elkezdték a gyermekek egészen kiskortól való felelőtlen »érzékenyítését« a homoszexualitás, transzneműség, nemváltás, genderideológia és hasonlók irányába, hogy felnőve, ezek az »érzékenyített« gyerekek követeléseik támogatóivá váljanak. A törvény senki ellen nem irányul, célja a gyermekek védelme és a szülői jogok biztosítása. Ne legyen szivárványos a müncheni stadion a német-magyar meccs alatt!

»Petíció Mr. Jürgen Muth, az Allianz Arena ügyvezető igazgatója, Aleksander Čeferin, az UEFA elnöke, Fritz Keller, a Német Labdarúgó Szövetség elnöke és Andreas Jung, az FC Bayern igazgatója részére

Tisztelt Címzettek!

Kérjük, ne világítsák ki szivárványosra a müncheni stadiont a német-magyar meccs alatt! A foci az foci, nem pedig politika vagy az egyre növekvő számú szexuális identitások reklámozásának a helye.

#AFOCIAZFOCI

A stadion LMBTQ-üzenettel való kivilágítása megalázná mind a magyar válogatott, mind a magyar nemzet tagjait. A magyarok többsége szerint ugyanis fontosak a szülői jogok, és fontos a gyermekek védelme a szexuális befolyásolástól. Ezért felszólítjuk Önöket, hogy tiszteljék meg a vendégcsapatot és Magyarországot, és ne világítsák ki szivárványszínűre a stadiont a magyar válogatott meccse alatt!«”

Fotó: MTI/EPA/Marc Müller

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asdasd
2021. június 21. 13:50
miert olyan nehez felfogni, hogy a tolerancia sem reklamozast, sem eroltetest nem jelent. a vilagtortenelemben meg soha senkit nem kenyszeritettek arra, hogy meleg legyen. ellenben nem egy rezsim kuldte munkataborba a melegeket vagy hajtott vegre fizikai vagy kemiai kasztraciot melegeken. a jobboldal ma annyira kreten (vilagszinten), hogy nem fogja fel, mi a kulonbseg a szabad dontes es a kenyszerites kozott. pl. ma Magyarorszagon a Fidesz egyertelmuen LMBTQ+ ellenes allasponton van. pl. vegyuk a hazassagot: kire, mire lenne negativ hatassal, ha azonos nemu parok hazasodhatnanak? elarulom: senkire es semmire. de varom az okos valaszokat a jobboldalrol. nyilvanvaloan a gyerekneveles mas, mivel ott van egy harmadik fel, aki nem felnott es nem felelos dontesre kepes szemely. de ket felnott hadd eljen mar ugy, ahogy akar (pl. hazassagban). altalanos igazsag, hogy csak az akar belepofazni masok maganeletebe, akik annyira frusztraltak es akkora luzerek, hogy a sajat nyomorusagos eletukon nem tudnak valtoztatni. igy aztan marad az, hogy beleugatnak masok maganeletebe. es ez nem csak rettento szanalmas, de a jobboldal sajatja is. ideje lenne egy kis onkritikat alkalmazni arrafele. persze a baloldalt sem kell felteni, mert ok meg a masik iranyban hajlamosak tultolni. ha nem ertesz veluk egyet, akkor mar naci vagy. valahol a ketto kozott kene az optimumot, az aranykozepet megtalalni. ahol sem az objektiv valosagot nem tagadjuk le (es pl. identitaszavarkent kezeljuk a transznemueket), sem pedig masokat nem alazunk meg es rekesztunk ki (pl. az emlitett transznemuek elfogadasa). de valahogy a tobbseg keptelen ilyen arnyalt allaspontot felvenni, ezert vagy marad az objektiv valosag tagadasa, vagy masok maganeletebe valo belepofazas es masok maganeletenek megnyomoritasa. a Fidesznek viszont ez az utobbi kapora jon, mert a Fidesz 11 eve (sot, mar inkabb 15 eve) nem csinal mast, mint magyart magyar ellen fordit. most eppen a szexualis kisebbsegekkel kapcsolatos jogok teruleten. igy nem csoda, hogy a szexualis kisebbsegekkel szemben gyulolkodo komplexusos balfaszok a Fidesz szavazobazisaban gyultek ossze.
Bihari Hunor
2021. június 19. 15:06
Az 1956-os forradalom után válogatottunk meghatározó játékosai közül sokan elhagyták az országot. A 70-es évek közepéig mégis nagyjából egymás mellett volt a két ország focija, bár amikor az Európa-bajnokság keretei között találkoztunk, akkor mindig mi örülhettünk. Az 1964-es és 1972-es Eb selejtezői során a magyar válogatott jobbnak bizonyult a franciánál, és mindkétszer az elődöntőig jutott.
Pelso j.
2021. június 19. 13:30
Nem picinyem, nálunk a foci az bizony nem foci. Legalább a címadásban akartad volna a hitelesség látszatát kelteni, de hát nem ment.
Rocktoberi
2021. június 19. 09:02
Aláírva. Megosztani nem tudom, mert a Facebook véglegesen törölte a profilomat a szólásszabadság nevében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!