Egész biztosan lesz növekvő globális kizsákmányolás

2021. június 30. 15:14

Szuverenitás és önazonosság nélkül a gazdag 1% bármit megtehet az emberiség 99%-ával.

2021. június 30. 15:14
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Azt írják a Szabad Városok – Prága, Varsó, Budapest, Pozsony – főpolgármesterei: »Nem ragaszkodunk a szuverenitás és az önazonosság idejétmúlt fogalmaihoz; ellenben hiszünk a nyílt társadalomban, amely szabadság, az emberi méltóság, a demokrácia, a fenntarthatóság, az egyenlőség, a jogállamiság, a társadalmi igazságosság, a tolerancia és a kulturális sokszínűség által fémjelzett közös értékeken alapul.« Namármost a helyzet úgy áll, hogy szuverenitás és önazonosság nélkül nem értelmezhető a szabadság és az emberi méltóság, szuverenitás és önazonosság nélkül nincsen fenntarthatóság és kulturális sokféleség, szuverenitás és önazonosság nélkül lehet hogy lesz nyitott társadalom, de egész biztosan lesz növekvő globális kizsákmányolás, ahol a demokrácia és a jogállam díszletei mögött a nagyvállalatok irányítanak. Szuverenitás és önazonosság nélkül a gazdag 1% bármit megtehet az emberiség 99% -ával, amit éppen a profitérdeke diktál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luzitanxaver
2021. június 30. 20:49
,,Nem ragaszkodunk a szuverenitás és az önazonosság idejétmúlt fogalmaihoz; ellenben hiszünk a nyílt társadalomban, amely szabadság, az emberi méltóság, a demokrácia, a fenntarthatóság, az egyenlőség, a jogállamiság, a társadalmi igazságosság, a tolerancia és a kulturális sokszínűség által fémjelzett közös értékeken alapul.,, Idejétmúlt, az. Közös értékek, az. Kár, hogy erről Karl Popperen kívül mindenki más elfelejtettek megkérdezni.
Kriszta67
2021. június 30. 18:21
Ki az a barom, aki azt hiszi azért akarja a globális tőke eltakarítani a nemzetállamokat, hogy az emberek életét jobbá tegye? Hogy lehet valaki olyan ostoba seggfej hogy ilyet képzeljen? Búcsút inthetnénk rögtön minden munkavállalókat és fogyasztókat védő törvénynek. Mérgező silány tápon vegetáló rabszolgák lennénk, fizetett szabadság, táppénz nélkül. Hogy csak néhány dolgot említsek.
eN
2021. június 30. 17:30
De hogyan is értené ezt Gergő, mire lefordítják neki a tolmácsok, már késő?
lemez
2021. június 30. 16:16
Heregeri soros úgynók a nyilt társadalom kóvete.Igy kell hozzá viszonyulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!