A mai tüntetés az oltás ünnepe volt

2021. június 05. 21:22

Európa több országában nemhogy tüntetni nem lehet, hanem mind a mai napig kijárási tilalmak vannak érvényben, na meg külterületi maszkhordási kötelezettség.

2021. június 05. 21:22
null
Dömötör Csaba
Facebook

„A kormány ellen indulatosan felszólalók aligha értenek velem egyet, de a mai tüntetés az oltás ünnepe volt. Annak dönthetetlen bizonyítéka, hogy leküzdöttük a harmadik hullámot, ezért szabad a tánc, szabad a gyülekezés, szabad a tünti, újra zöld utat kap az élet.

Pár hónapja, a harmadik hullám zordabb napjaiban még nem tudtuk, hogy mikor jöhet el ez az időszak. Köszönet mindenkinek, aki az oltások megszervezésével és az oltási programban való részvételével segítette a küzdelmet.

A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy Európa több országában nemhogy, hogy tüntetni nem lehet, hanem mind a mai napig kijárási tilalmak vannak érvényben, na meg külterületi maszkhordási kötelezettség. Azt is véssük halkan, de azért határozottan a jegyzőkönyvbe, hogy ha a mai felszólalók javaslatai alapján szerveztük volna az oltásokat, akkor ma nem lehetett volna tüntetést tartani. Legfeljebb személytelenül, online.”

Fotó: Trenka Attila / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. június 06. 15:39
-zsoltkom- "A mai tüntetés az oltás ünnepe volt" És egyben kb. 30 000 ember halálának emlékezete, ahogyan felelőtlen módon, megkésett és össze-vissza intézkedések egész sora miatt meghaltak. Messze rosszabb eredményt mutatva a halálesetekkel a világ országai között. Emberhalálban mért Orbán... még mondta is. Szégyen Orbán és rendszere fejére!! Ha van Isten még, jobban felhizlalja Orbán miniszterelnököt, hogy ne férjen be sehová emberlakta helyre.
annamanna
2021. június 06. 07:46
Itt inkább fiatalok nyilatkoznak: https://www.youtube.com/watch?v=JFnfyQiDak4
Vidėken újrakezdő
2021. június 06. 06:58
Ezen a képen csak párszáz ember van a 9.8 millióból.
Rocktoberi
2021. június 06. 06:39
"Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek. " Ferkének nem jött be de remélem, hogy a következő években is tüntetnek majd ezek az ostobák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!