Akkor elmondom, én hogy szavazok

2021. június 15. 09:08

A gyermekeket megnyomorító pedofilokkal szemben nincs kegyelem.

2021. június 15. 09:08
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Kaleta Gábor volt perui nagykövet 19 ezer pedofil, gyermekpornográf képet tárolt a számítógépén. 19 ezer kép, ami 19 ezer testi-lelki traumát mutat, amit gyerekek szenvedtek el azért, hogy a Kaleta-féle aberráltak élvezkedhessenek.

Ezt a fickót az Orbán-kormány hozatta haza titokban Peruból ahelyett, hogy hagyta volna megrohadni egy dél-amerikai börtönben. Nem. Kaletát hazamenekítették, hogy itthon »feleljen« tettéért.

540 ezer forint büntetést kapott. 19 ezer megnyomorított gyermekért.

A Fidesz most benyújtotta a pedofil-ellenes törvényt. Talán azért, hogy lemossák magukról a pedofil vádat.

Az indíték már mindegy. A büntetés nem az. Annak elrettentőnek kell lennie.

A gyermekeket megnyomorító pedofilokkal szemben nincs kegyelem. Nálam nincs. Mert a gyermek az első. Minden más csak utána jön.

Ennek megfelelően fogok ma szavazni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2021. június 15. 22:50
Hogy a Jobbik megszavazta, az lehet akár az Apróklán utasítására taktikai húzás is. ---Figyu mi kiállunk a pedofilok mellett, ti meg legyetek ellenük. Hátha így mindkét oladalról is szavazatot szerezhetünk.---
Pitypangocska
2021. június 15. 20:27
Jakab, ennél a gyógyszerkombinációdnál maradj, mert ez jól működik! Gratula a pszichiáterednek!
Aerion
2021. június 15. 20:00
Szarevő mocsokláda, gyurcsány beleiből a magyar testébe kapaszkodó identitásnélküli parazita. Nemzetbíróság elé kerülsz, és megkapod, ami neked jár.
annamanna
2021. június 15. 18:47
Tökmindegy, milyen kontextusban beszélnek róla, az a lényeg, hogy ez frankón lehetetlenné teszi a barátkozást, mivel az egyneműek közötti kapcsolat, és ha orron-szájon át a buzitéma folyik, akkor óhatatlanul mindenki a buzulással köti össze két egynemű személy szimpátiáját, és a biztonság kedvéért nem fogják tartani az emberek (fiatalok) egymással a kapcsolatot, és a biztonság kedvéért inkább belemennek olyan heteroszexuális kapcsolatokba, amik nem a bizalmon és szereteten alapulnak, csak azért, hogy semmiképp se legyenek buzik. Sokkal mélyebben roncsol ennek a bedobása a köztudatba, és NAPI SZINTEN VALÓ ISMÉTELGETÉSE A MANDINEREN IS, mintsem azt gondolnánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!