Átlépni a vörös vonalon

2021. június 11. 17:00

Karácsony Gergely és Jakab Péter is beálltak Tóth Csaba szocialista politikus mögé.

2021. június 11. 17:00
Ács Dániel
444.hu

„Karácsony Gergely és Jakab Péter is beálltak Tóth Csaba szocialista politikus mögé az előválasztási kampányban. 

Lehetne itt hosszan írni arról, hogy minek leváltani a Fideszt, ha Tóth Csaba jön helyette, meg hogy Tóth támogatása önmagában cáfolja Jakab és Karácsony minden eddig hangoztatott kijelentését politikai és emberi tisztességről. Ecsetelhetnénk, hogy nincs olyan politikai kompromisszum, amibe Tóthot bele lehetne tuszkolni, meg, hogy nincs az a kampánypénz, ami ezt az erkölcsi deficitet kiegyenlítené, de felesleges.

Ritka, hogy egy politikai képlet ennyire egyszerű és világos legyen. Tóth és Hadházy között széles, sötétben is jól látható vörös vonal húzódik. Karácsony és Jakab, az ellenzék két vezető politikusának döntése így üzenetértékű. Ez az üzenet pedig kifejezetten aggasztó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parm
2021. június 12. 09:23
Összenő, ami összetartozik. Kicsit sárga, kicsit savanyú - de a tiétek!
zoles
2021. június 12. 08:45
Megpróbálják Hadházyt úgy feltüntetni, mintha ő egy ma született bárány lenne... Pedig Hadházy is tele van korrupciós ügyekkel, amit ő követett el. 2018-ban bevallotta, hogy azért veszi fel a mandátumát, mert fél a börtöntől! És ezek után ő kutakodik korrupciós ügyekben? Hagyjuk már..!
sosringli-babbal
2021. június 12. 07:43
Dániel, ha már az erkölcsnél tartunk, nem lehet az is egy vörös vonal, amikor parkolási maffia ügyben megmagyarázhatatlan telefonhívásokat bonyolít, ami után megmagyarázhatatlan műveleteket hajtanak végre a parkolási adatbázison? https://pestisracok.hu/acs-daniel-hamisitas/
Frick László Intézet
2021. június 12. 05:21
Akkor lefordítom magyarról magyarra Ács műűűvészúr szövegét: Nem pusztán a FIDESZ-szel van a baj, hanem általában a hús-vér valódi emberek bázisán működő képviseletipártokkal. Hogy képzelik azt bizonyos szarháziak, hogy képviseletidemokráciában tömegek politikai elképzeléseit képviselik??? Ács és kenyéradói szerint a nulla fizikaikiterjedésű és véleményformálók által a Vonal Alatti PR móccerei szerint megkonstruált programpártokra van szükség, mint az ebben úttörő Jobbik 2.0 vagy az LMP volt, amik, ha betöltötték a küldetésüket, mehetnek a recyclingbe. Vagy Márki-Zay vadiúj neonáci mozgalmába. Jó. És most akkor, ha valakinek nem tetszik az, hogy véleményformálók, mint Ács műűűűvészúr (és hivatásos geci) is, CSINÁLNI CSINÁLJÁK UGYAN a politikát DE DEMOKRATIKUSAN NEM ELLENŐRIZHETŐEN mert akkor ők egyből "egyszerű sajtómunkások" lesznek és ha a cicccaaa rájuk néz, az a sajtószabadság elleni támadás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!