Ne keverjük össze a bűnöst és az áldozatot!

2021. május 22. 18:30

Karikó Katalint ügynökvád érte.

2021. május 22. 18:30
null
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Karikó Katalin ellen példátlan támadás indult. És talán nem is maga a támadás a leginkább sokatmondó, hanem az, hogy honnan és kik indították ezt a bizonyos támadást.

Na de a lényeg.

Karikó Katalint, akiről talán csak kevesen nem tudják, milyen elképesztő eredmény fűződik a nevéhez – a Pfizer-vakcina kifejlesztésében szerzett elvitathatatlan érdemeket, az amerikai BioNtech nevű gyógyszeripar cég alelnöke, arról nem is szólva, hogy Nobel-díj esélyesként is emlegetik – ügynökvád érte.

Nem akárhol, a Kurucinfón.

Mondhatnánk, hogy megesik az ilyesmi, a szélsőjobbos, fajgyűlölő portál a számonkérhetőség és a transzparencia hiánya miatt – álnéven publikáló szerzők, amerikai szerver, stb. – mindig is élen járt az olyan hírek közzétételében, amelyek amúgy perképesek lennének vagy törvénybe ütközőek voltak.

A fősodoratú sajtó pedig épp ezért képes volt megállni, hogy ráugorjon ezekre a sokszor brutális és megalapozatlan rágalmakra.

A portál egyébként is néhány éve még a Jobbik üzenőfüzeteként funkcionált, itt élesítették a legdurvább karaktergyilkosságokhoz szükséges, álnéven megírt anyagokat. Így aztán mondanunk sem kell, szinte teljesen elképzelhetetlen volt, hogy mondjuk az Index bármilyen hírt is átvegyen az »újságtól«.”

Nyitókép: Kisbán Kázmér, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2021. május 26. 11:27
Ki csinált a salgóból országos rendőrfőkapitányt? Ki engedte, hogy folytathassa a rendőri karrierjét, ahelyett, hogy 100 évre börtönbe baszták volna? Hogyan lehetséges az, hogy ez a kommunista veszett vadállat, amikor 2019-ben elpatkolt, békében és biztonságban élve halála pillanatáig, még megemlékezést is kapott a m a g y a r rendőrségtől? Na ez a gyalázat.
T. Péter
2021. május 25. 11:01
"A fősodoratú sajtó pedig épp ezért képes volt megállni, hogy ráugorjon ezekre a sokszor brutális és megalapozatlan rágalmakra." Ezért írjátok most már róla a hatodik cikket, ugye? A Kuruc a Mi Hazánk orgánuma ma már, a ti szövetségesetek, kezeljétek úgy. Ezt és a Vadhajtásokat használjátok arra, hogy a szélsőségesebb dolgokat velük mondassátok ki. Akkor viszont nem kell a szemforgatás.
cutcopy
2021. május 23. 12:06
Az "asszonyság" ellen még megvédték a libernyákok, de az ügynökvádat már örömmel sulykolják rá..
Emmersson
2021. május 23. 11:41
Az azért nagyobbat futott kormányközeli felületeken, hogy Vágó a kiküldetéseiről ún. "úti jelentéseket" írt. Igaz, azt anno Orbánnak is kellett, mint bármely külföldre látogató magyarnak, így az ösztöndíjasoknak is :) Itt egy kézzelfogható 6-os karton van, mellette a beismerés. III/II-es volt az asszonyság - csakúgy, mint Medgyessy, akit mégis másképp ítéltek meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!