Nagyjából egyetértek a baloldali HVG-vel

2021. május 14. 15:04

Az előválasztás csak egy színjáték, egy show, amivel Gyurcsányék becsapják a saját szavazóikat.

2021. május 14. 15:04
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Talán most először, de nagyjából egyetértek a baloldali HVG-ben megjelentekkel.

Az előválasztás csak egy színjáték, egy show, amivel Gyurcsányék becsapják a saját szavazóikat. Néhány körzet kivételével a pártközpontok már rég eldöntötték, hogy melyikben melyik párt indít jelöltet, az úgynevezett előválasztás meg le van vajazva. Azt is mindenki tudja a politikában, hogy megint Karácsony lesz a miniszterelnök-jelölt, mint 2018-ban. Ne dőljenek be nekik, kamu az egész! Még úgy is el merem ezt mondani, hogy magas vagyok és vékony.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. május 15. 20:56
Fleto csak aljas jatekos, pszichopata! A zsidók tamogatottja!
terra
2021. május 15. 12:31
Az ellenzéki pártok nemcsak a választóikból csinálnak hülyét, hanem saját magukból is. Gyurcsány rövidlátó, féktelen nagyravágyásában nem csak az ország vezetését szeretné megszerezni, hanem maga alá akarja gyűrni az összes ellenzéki pártot is. Ennek érdekében összegyúrta őket egy karakter nélküli, arctalan masszává. Arra viszont nem gondolt, hogy mi lesz egy elvesztett választás után, mi marad meg ebből a moslék állagú masszából?
szürkeSzarvas
2021. május 14. 17:51
Kb ez a helyzet.
enmar
2021. május 14. 17:26
A nem heti világgazdaság nem baloldali.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!