Most épp Szabó Tímea frakcióvezető „Kaletázik”

2021. május 23. 19:54

Kaleta Gábor első perctől az utolsóig végig szolgálta a teljes Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányt.

2021. május 23. 19:54
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Most épp Szabó Tímea frakcióvezető „Kaletázik”. Régóta próbálják a liberálisok így-úgy a kormánypártokra tolni ezt a minősíthetetlen alakot, de akkor tisztázzuk: Kaleta Gábor első perctől az utolsóig végig szolgálta a teljes Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányt. 2010-ben az új kabinet megörökölte, mint karrierdiplomatát. Ez az ember nem a mi szégyenünk, hanem mindenkié, mert súlyosbító körülmény, hogy beteg hajlamaival külföldön járatta le a hazánkat. Az enyhe büntetése kapcsán pedig tessenek a bírósághoz fordulni.

Tavaly világossá tettem a Kaletához való viszonyunkat, aki ezt nem érti, az vagy hülye, vagy direkt magyarázza félre.

A győri pedofil ügye pedig arra világít rá, hogy a probléma nagyon is valós. A beteg pedofil azonnal elvesztette minden közéleti tisztségét, a többi a bíróság dolga. A mi közösségünkben legalább vannak következmények, szemben a ballibekkel, akik felhőtlenül kokainozhatnak, zsidólistázhatnak, Judapestezhetnek, kamuvideózhatnak. Ja, és ki ne derüljön hány pedofiljuk van a holdudvarukban!

A pedofilellenes törvénycsomag kellő súllyal kezeli majd ezt az undorító problémát, elég, ha a balosok megszavazzák majd a parlamentben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothpal
2021. május 24. 15:18
Sz Timea emlékezete már odáig sem ér... A tegnapra sem emlékszik...
péterx
2021. május 24. 09:23
Ez így van! De ne egyszer kell ezt elmondani-leírni, hanem anyiszor, ahányszor egy ellenzéki "kaletázik". Az ellenzéki módszer éppen a harsogó propagandában van, ahogy a Fideszre akarnak ráégetni hazugságokat. Nagyon nagy lemaradás van a védekezésünkben!
szürkeSzarvas
2021. május 24. 07:32
Miért kell egymásra tologatni a pedofilokat? Az ilyesmi nincs senki homlokára irva.
balbako_
2021. május 24. 07:18
Ment a nemzetközi sivalkodás a karrierdiplomatákért, hát ez a tetű az volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!