Karácsony hajlamos nem teljesen átgondolt megjegyzéseket tenni

2021. május 07. 11:53

Nem csak a magasságukat, de másukat is összeméregethetik az urak.

2021. május 07. 11:53
Hont András
Hont András
Facebook

„Tényleg ez van leírva. Amúgy, azt hiszem, ismerem Karácsonyt erről az oldaláról, hogy hajlamos ilyen nem teljesen átgondolt megjegyzéseket tenni, meg a szituációt is el tudom képzelni, de akkor nincs egy sajtósa vagy egy kommunikációs tanácsadója? Vagy ha komolyan gondolja, akkor nem csak a magasságukat, de másukat is összeméregethetik az urak. Parádés hónapok elé nézünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2021. május 08. 14:55
Nincs azzal a mondattal semmi baj. A megjelenés nem minden, de nem is semmi.
zolizolizoltan
2021. május 08. 11:02
Az ATV Öt című műsorában fű alatti, de élénk Karácsony-ellenesség alakult ki.
masikhozzaszolo
2021. május 08. 09:16
Mindenki végzi a dolgát, pl. a közlekedésben. A kormány csinálja az andrást, Karigeri (bocs:karigeri) meg keresztbe tesz.
Budai Katalin
2021. május 08. 03:09
Folytatnod kellett volna Kamugeri valahogy így: "Orbán rátermett, én meg hülye vagyok, Orbán jól beszél angolul, én meg még makogni sem tudok, Orbán teli van ötlettel és meg is tudja valósítani, nekem viszont csak hülyeségek jutnak az eszembe (például rovarhotel) és hiába van 42 tanácsadóm, még velük együtt sem jutunk egyről a kettőre. " Valahogy így kellett volna kiegészítened a vartyogásodat. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!