Vakcinavakság

2021. április 19. 19:30

A gyilkos kór támadása ellen egyetlen védekezési mód van: az oltás.

2021. április 19. 19:30
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„A hülye az hülye. A baloldali az baloldali. Pusztít, rombol, kizárólag saját érdekeit szolgálja. Ezek jórészt az anyagi javak megszerzését jelentik. Számukra ugyanis a politikai hatalom egyenlő a szabad rablással. Láthattuk ezt a rendszerváltás óta eltelt évtizedekben, akkor, amikor ezeknél a derék kommunista származékoknál volt a kormányrúd, és elszántan halásztak a zavarosban.

Nem csak mi, hanem az egész világ bajban van a koronavírus-járvány miatt. Milliók haltak meg, milliárdok élete van veszélyben. A gyilkos kór támadása ellen egyetlen védekezési mód van: az oltás. Ezt támadja folyamatosan a hazai és a nemzetközi baloldal. Oltás, ugyebár, nincs vakcina nélkül. Hatalmas érdekháború folyik a gyógyszergyártók között, és hogy ki, hová áll ebben a harcban, pontosan megmutatja, miféle emberekről és politikai alakulatokról van szó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2021. április 20. 15:12
A legjobb támadás egy gyilkos kór ellen az immunrendszerünk. Erre kellett volna a hangsúlyt helyezni. Persze a D vitamin és egészséges élet nem olyan kifizetődő, mint az oltás. Kína hogyan fogja kinyilvánítani az ország lakossága felé, hogy részt vett a nagyméretű oltás adatszolgáltatásban? Ingyen néhány repulonyi oltás?
zakar zoltán béla
2021. április 20. 09:50
Tudod Kedves Elek, nem mindenki pünk, , s nem mindenki kellemesen kerek, vannak még remekebbek!, kik látják azt is, hogy Szlovákiában megtanultak tüsszögnek az egerek...
Pink Darth Vader
2021. április 20. 06:45
A FIDESZ újabb fizetett hirdetését olvashattuk. Az igaz, hogy majd a teljes átoltottság lesz a leghatékonyabb eszköz, de addig naponta százak halnak meg a harmadik hullámban a hibás védekezés miatt. Most még a járványügyi intézkedések fontosabbak. A Csehek is letörték a 3. hullámot, pedig fele annyit sem oltottak. És minden európai állam jobb halálozási statisztikákkal rendelkezik. Miért? Mert lezártak, teszteltek. Az első és a második hullámnál minden az ellaposításról szólt. Most az oltás mantrájával próbálják túlélni. Csak hogy addig minden tíz lélegeztetőgépen lévőből kilenc meghal. De csak a propaganda megy az oltás előrehaladásáról, mert a FIDESZ Agit-prop osztálya ezt a mantrát adta ki. Egyébként az ellenzéki választók nagyobb arányban oltás pártiak.
lemez
2021. április 19. 22:39
Répcelakon egyetlen egy tanár vette fel a munkát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!