Szerelem, szeretet és szexualitás

2021. április 28. 16:18

Ne néhány ezreléknyi szerencsétlen akcionista mondja meg, mi a normális.

2021. április 28. 16:18
Botond Bálint
Magyar Nemzet

„Egyre-másra jönnek a hírek a hatalmas korlátozásellenes tüntetésekről Nyugat-Európából, egyik nap Németországban volt egy, másik nap Londonban. Egyértelműen a Covid megfékezésére hozott óvintézkedések ellen mennek utcára szinte őrjöngve, végeredményben a koronavírus létezését is kétségbe vonva, a szigorítások azonnali megszüntetését követelve. Mégis, az embernek valami hiányérzete támad a nagy egymás sarkára taposós, maszktalan tülekedések láttán. Nem feltétlenül arra gondolunk, hogy a józan ész hiánya ­ordítóan szembeötlő.

Hisz mégsem lehet olyasvalamit nem létezőnek tekinteni, ami világszerte milliószámra szedi áldozatait, a biztonsági rendszabályok ellen demonstrálni pedig kábé olyan szellemi nívóra utal, mintha valaki a homokzsákokat elbontaná árvíz idején.

Egy biztosnak mondható: a baloldali komplexum, politikai konglomerátum áll a tüntetések hátterében, amely az oltásokat nem tartja fontosnak – csak ha kampányolni kell ellene. Nem véletlen, hogy minden sajnálatosan negatív statisztikai adatot számontart és sulykol a nyugatról vezérelt hazai baloldal – csak a lakosság átoltottságát, a beoltottak számát nem szeretik még csak említeni sem.

A WHO nagyon megdicsérte hazánkat a lakosság nagyarányú beoltottságáért, sikeres oltási programunkért. Érdemes megnézni, hogyan nyelte le, hallgatta agyon ezt a pozitív hírt is a baloldali média, ha pedig mégis beszámoltak róla, a hamisításig bagatellizálták. Ugyanezen oltásellenes okból támadta meg az egyik legfőbb sorosista szervezet, a TASZ a vakcinaigazolványt, arra az álindokra hivatkozva, hogy diszkriminatív az első oltás után megkapni a kártyát.

Mindezek után sajnálatosan meg kell állapítani, hogy a globalista szélsőbaloldal immár nem csupán az oltást, hanem a világjárványból való mindenfajta kilábalást ellenzi, támadja. Úgy vélik, hogy a politikai esélyeiket csökkentené, ha a lakosságot a jövőben nem tartaná már sakkban a pandémia, s veszélyes önállóságra vetemedne megnövekedett önbizalmával. ­Emiatt ha a tüntetésnek van helye a közéleti, politikai eszköztárban, legfőbb ideje, hogy a sunyin járványpárti baloldal ellen alkalmazzák. De az is megteszi, ha tüntetőleg visszaverik az emberek a baloldali szereplők, fake news üzemek pánikkeltő próbálkozásait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
opht
2021. április 29. 10:54
Az ostoba Szabó Timi meg ennek a cikknek az olvasása közben fotózta a házelnököt, azt gondolván, valami sikamlós pletykalap cikkén élvezkedik.
Pelso j.
2021. április 29. 05:17
Normális embernek valóban nincs szüksége arra, hogy ők mondják meg. Legalább ugyanannyira ne te se.
Szuverén maffiaállam
2021. április 28. 20:47
"A WHO nagyon megdicsérte hazánkat" Ti pedig hálásak vagytok a buksisimogatásért Kína bábjának.
tóth mária
2021. április 28. 17:59
Nem Bálint Botond? Csak kérdezem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!