Sputniked – megkaptam az oltást

2021. április 06. 19:39

Egyenesen felháborítónak tartom, hogy mindent megszerveztek. Nem arról volt szó, hogy káosz lesz?

2021. április 06. 19:39
Dr. Hidvégi Áron Arnold
Vendégszerző

Ma reggel megkaptam az oltást: Szputnyik-V-t. A magyar egészségügy egy igazi csalódás. Életben maradtam, de ezt csakis a szerencsémnek köszönhetem.

Az egész oltás már ott kezdett gyanússá válni, amikor az oltópont környékén volt szabad parkolóhely. Viszont ami utána következett, az minden határon túlment.

Szeretnék mélységes elégedetlenségemnek hangot adni, amiért az ellenzéki ígéretekkel ellentétben, nem volt emberrel túlzsúfolva a kórházi folyosó, pedig mindenki azt ígérte, hogy legalább másfél órát kell várni. A nővéreknek még az ablakot is volt képük kinyitni, és cinikus hangon ezért elnézést kérni. Még nem döntöttem el, hogy a TASZ-hoz forduljak-e vagy a Helsinki Bizottsághoz, amiért 5 perc alatt sorra kerültem.

Egyenesen felháborítónak tartom, hogy mindent megszerveztek. Nem arról volt szó, hogy káosz lesz??? Nem hinném, hogy annak a sok stadionnak az árából ne lehetett volna hanyagabbul lezavarni a tömeges oltást?! Remélem, a mi drága Szabó Tímeánk majd jól ellátja a bajukat!

Végül, felettébb gyanúsnak tartom, hogy az oltás beadását nem is éreztem, és utána sem éreztem rosszullétet vagy a vállaimban zsibbadást. Az összes körülményből egyedül arra tudok következtetni, hogy megfigyeltek és egy titkos lista alapján hívtak be a mai oltásra, ahol tudatmódosító szert kevertek a kézfertőtlenítőbe, ami miatt az egészre úgy emlékszem, mint életem egyik legjobb kórházi élményére.

De nem tudnak becsapni. Nagyon átlátszó kis trükk volt, hogy miközben szúrtak, még beszélgettek is velem, nyilván, hogy eltereljék a figyelmem. Látnotok kellett volna az arcukat, ahogy hidegvérrel megkérdezik a végén, hogy jól vagyok-e.

Szóval, ha jót akarok magatoknak… de inkább nem is folytatom.

Ja, és ezek után még én legyek hálás a Szijjártónak, hogy szereztek vakcinát?! Hát még mit nem!

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2021. április 07. 12:15
Ma oltottak be Szputnyikkal. Minden nagyon harasó és mologyec volt. Utólag jöttem rá, mennyi poén lehetőséget szalasztottam el. Az oltás előtt vissza kellett volna számolnom oroszul.
masikhozzaszolo
2021. április 07. 11:51
Kérem díszprofesszor urat nem gyalázni!
Krupp Skya
2021. április 07. 06:22
Én mozgáskorlátozott beteget szállítottam oltópontra. A gépkocsiból kiszállva két kiskatona már hozta is a tolókocsit és kézben vitték fel a kb 10 lépcsőfokos feljárón, az adatok felvétele után már kapta is az oltást. A papírmunkára kicsit többet kellett várni, de amúgy is kellett volna várni 15 percet, hogy nincs e valami mellékhatása a szurinak. A másik oldalon beültette egy kiskatona nő a tolókocsiba, mozgáskorlátozott szállítóliften levitte egészen a gépkocsiig, segített a beülésnél és vissza vitte a tolókocsit. Szóval teljes szervezetlenség volt ahogy Gyurcsány elvtárs mondta.
states
2021. április 06. 21:23
Van káosz, csak figyelni kell az úgynevezett ellenzék, én másképp hívom őket, de ezt most hagyjuk, járvánnyal kapcsolatos meta- és nem metakommunikációját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!