Olga elvei

2021. április 26. 08:11

Kálmán ócska populizmusa a baloldal állatorvosi lova.

2021. április 26. 08:11
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Másfél évtizedig az ATV-n vérbe mártott mikrofonnal gyalázta a radikális jobboldal. Majd elárulta kenyéradó csatornáját, és átigazolt a Jobbik szekerét tologató Simicska Lajoshoz. Még akkor sem lett belőle politikus, az idő tájt nyilatkozta, hogy az nem az ő világa.

Néhány hónap múlva a DK főpolgármester-jelöltje lett, most a fővárosi ballib vezetés főtanácsadója havi egymillióért. Ezen dicsteljes életpálya után a »független« Olga »Undorító, gyomorforgató, cinikus…« címmel Facebook-bejegyzést tett közzé annak kapcsán, hogy a miniszterelnök megivott egy pohár sört a vendéglátóhelyek teraszainak nyitása örvén. »Őrzők, vigyázzatok a strázsán, / Az Élet él és élni akar« – írta Ady, de ezt nem kell Olgának ismernie.

Arra viszont emlékezhetne, hogy február közepén az egész ellenzéki brancs, a Jobbiktól a DK-ig a presszók nyitását követelte. Ma már tudjuk: sok ezer halottba került volna a populista kampány. Kálmán ócska populizmusa a baloldal állatorvosi lova.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2021. április 26. 12:06
Nagypofájú SENKI! Csak egó van.
szürkeSzarvas
2021. április 26. 10:26
Azt olvastam,az Olga apukája Kálmán Kálmán volt. A Mazsihisz pénztárosa is Kálmán Kálmán volt. Akkor min csodálkoztok? :)
zakar zoltán béla
2021. április 26. 10:12
tipikus nagyattilamagyarhangja...+++ nincsen egyedül...pokoli mignonos ...
Gullwing
2021. április 26. 09:49
Ez az izé egy szánalmas szarkupac. Tökéletes leképezése a ballibcsik kretén fajának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!