Látom, hallom, nagy a felbuzdulás Ausztriában

2021. április 08. 15:26

Hát, kedves Barátaim, két betli pár nap alatt, ez szánalmas....

2021. április 08. 15:26
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Látom, hallom, nagy a felbuzdulás Ausztriában, mert a Magyar Televízió híradója kritizálni mert egy osztrák újságírót.

Lassan-lassan csak lebukik a nagy sajtó- és véleménynyilvánításos képmutatás: a focista nyugodtan nyilatkozzon, ha szerinte a család az család, de ki van rúgva, ha a liberális mainstreammel szemben foglal állást családról és migrációról.

A liberális újságíró pedig nyugodtan terjeszthet álhíreket egy országról, hiszen sajtószabadság van, de ha egy másik újságíró kritizálni meri (magyarul ő is elmondja a véleményét), akkor az támadás a sajtószabadság ellen.

Hát, kedves Barátaim, két betli pár nap alatt, ez szánalmas....

(Egyébként néhány perccel a biskeki felszállás előtt felhívott osztrák kollégám és barátom, és mindezt neki is elmondtam.)”

Nyitóképen: A Profil nevű osztrák lapnál dolgozó Franziska Tschinderle. Fotó: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 308 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2021. április 09. 22:33
Kérdéseim Franziska Tschinderléhez: 1. Miért ölte meg az anyját? 2. Miért köpte le az egyik szóbeli vizsgáján a vizsgáztatót? 3. Miért darabolta fel és ásta el a kertjében a szomszédja holttestét, miután megmérgezte?
btete
2021. április 09. 22:10
Kérem írja már meg valaki, hogy mi a provokatív az osztrák újságíró kérdéseiben ? " Amikor Orbán, Salvini és Morawiecki Budapesten egyesítették erőiket és bejelentették egy lehetséges új szövetség létrehozását, miért nem volt jelen senki a francia Nemzeti Gyűlés vagy az osztrák FPÖ részéről ezen a történelmi találkozón? " Ez mitől provokatív ? "Mi a szövetség célja és ki fontolgatja a belépését?" Ez egy sima általános újságírói kérdés. "Egy euroszkeptikus koalíció létrehozása nem új jelenség, és az 1980-as évekig megy vissza. Többször is elbukott már olyan témák körül kialakult nézetkülönbségeken, mint például Oroszország, Törökország, vagy az antiszemita támadások. Hogyan lehet elkerülni most a megosztottságot? " Itt támadható az euroszkeptikus szó amit természetesen vissza lehet utasítani. Az orosz ellenesség a lengyeleknél alapvető így a kérdés jogos. A probléma az, hogy O.V és Szijjártó az alá kérdezős riporterekhez, szerkesztőkhöz van hozzászokva.
Nagyhuba1
2021. április 09. 21:23
anschluss 2021 Liberális módra.
Vakfolt
2021. április 09. 13:01
Pusztán játéklogikai szempontból a betli arról szól, hogy semmit nem fogsz ütni és ez össze is jön, és ez pontot ér. Ha már kártyánál vagyunk, akkor inkább hagyjuk az ultit, logikusabb ide huszonegyezésből a 20-ra lapot kér. Az ugyanis tuti bukó, tizenkilencre még van esély egy alsóval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!