Intézményesített lopás, felgyorsítva

2021. április 28. 07:59

A politikusbűnözőket börtönbe juttató román bíróságok kiváló példát mutattak.

2021. április 28. 07:59
Márki-Zay Péter
Facebook

„A 2022-es választási bukásukra felkészülve a Fidesz gyorsított tempóban adja át az állami vagyont a leghűségesebb emberinek, leválthatatlan és mindenre felhatalmazott kuratóriumokon keresztül. 2022-ben a jogállam helyreállításakor a fideszes pártállam hasonló döntéseit meg kell semmisíteni, az ország vagyonát gátlástalanul széthordó bűnözőket pedig a fideszes vérbíróktól megtisztított bíróságok elé kell állítani. Ebben a politikusbűnözőket teljes vagyonelkobzásra ítélő és őket börtönbe juttató román bíróságok kiváló példát mutattak. Mindez elengedhetetlen feltétele annak, hogy NE LEGYÜNK TÖBBÉ KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI ORSZÁG!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2021. április 28. 15:37
Domnu Marchiz Zau! Téged már rég elvitt volna a DNA, a sógoroddal közös mutyijaid miatt, s nem úsztad volna meg holmi bírságokkal. Csak csínján a vádaskodással: Czeglédy Csaba már rég börtönben rohadna, a Böszme meg pont úgy horogra került volna a Fittelina által elvégzett "felújításokért", mint Nastase volt román szoci m.elnök, holmi ablakok cseréjéért ("termopán")...
fogas paduc
2021. április 28. 13:29
Kinek a sógora is nyert megbízást az önkormányzattól HMVhelyen?
nyugalom
2021. április 28. 12:45
Ez a halmaz a magyar duce, jákob meg hitler! Hadhazi meg sztalin! Aztan az ifjú leninfiúk, lanyok!
istvanpeter
2021. április 28. 11:47
Az evolúció vadhajtása, hogy ez a struktúra viszonylag rövid idő alatt egy címeres sötét gazember terroristává nőtte ki magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!