Hullarabló – így kommentálta Bayer Zsolt a gyászkampány mellett érvelő elemző szavait

2021. április 01. 11:07

Az újságíró a közösségi oldalán megosztott videóban kritizálta Nagy Attila Tibor kijelentéseit.

2021. április 01. 11:07
null

Valami nevenincs baloldali gazember azt merte mondani, hogy az ellenzéki pártok nem aknázzák ki megfelelően az emberek fájdalmat” – írja a közösségi oldalán megosztott videójának leírásában Bayer Zsolt. Az újságíró a felvételen kemény bírálattal illeti – vagy Bayer szavaival élve: „kiosztja” – Nagy Attila Tibort. Mint ismert, a politikai elemző korábban arról beszélt, hogy az ellenzék kihasználhatná a gyászoló emberek fájdalmát kampánycélból.

Mint megírtuk, Nagy Attila Tibor korábban arról beszélt, hogy az ellenzéknek az elhunytak hozzátartozóihoz kellene kampányolnia.

A videó itt megtekinthető:

Kép forrása: Szigetvári Zsolt / MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2021. április 05. 19:54
Remélem ezután ezt a lassan zsírdisznóra hízó Nagy Attila Tibort ( jó pénz a rendszeres szereplés!) mellőzik a normális tv-kben. Egy buta farok, akit eddig is csak a nevetségessége miatt pakoltak a Csörte műsorba. Alig 1-2 nap után Dobrev máris ugyanezt sipákolta. Akkor az jutott eszembe, az elemző úrnak kiadták az új irányt. De most ráfázott.
confitür
2021. április 05. 08:27
A legtalálóbb kifejezés,valóban az Hullarabló.
Isten jobb keze
2021. április 05. 01:11
Ennek az embernek a szájából csak a szar jön, és a csúfság! Persze a véres feleségéről sem feledkezzünk meg !
libbantkommunista
2021. április 03. 09:59
A demokrácia már csak ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!