Baloldali elemző: A járványban elhunytak hozzátartozóihoz kellene kampányolni

2021. március 31. 07:15

Nagy Attila Tibor szerint az ellenzék „nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat”, pedig a gyászolók száma „szépen” megy felfelé, és egy ellenzéki párt akár maga mellé is állíthatja a koronavírus áldozatainak több tízezer hozzátartozóját.

2021. március 31. 07:15
null

Négy téma, négy vendég és a kemény szópárbaj várt ezúttal is a nézőkre a Polbeat Pankrációban legutóbbi részében. A Pesti TV-ben Lánczi Tamás, Törcsi Péter, illetve a baloldal részéről Nagy Attila Tibor politikai elemző, és Nagy József, a 24.hu újságírója vett részt.

Nagy Attila Tibor a vita egy pontján arról kezdett beszélni, szerinte hogyan kellene az ellenzéknek kihasználnia a koronavírus-áldozatok miatt érzett gyászt.

Mint kifejtette: „Az ellenzék ugyan elmondja, hogy a kormány felelős, de nem tesz közzé szegmentált üzeneteket. Nem szól külön a gyászolókhoz. Márpedig a választók tömege, azon választópolgárok tömege, akik siratják a hozzátartozóikat, ismerőseiket, rokonaikat, az idővel egyre nőni fog. Számításom szerint szépen felmegy 100-150 ezerre, 200 ezerre. 200 ezer gyászolóval már egy adott párt helyzetét is ele lehet dönteni idővel. És az ellenzék adott része, beleértve a DK-t, miután nem szól közvetlenül a gyászolókhoz egyelőre, ezért nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat.”

Arról is beszélt: „Joe Biden is kihasználta ezt, üresen maradt székekhez, így az elhunytak hozzátartozóihoz szólt”.

„Ízléstelen, morbid és gusztustalan, amit mondasz, ezt a vitát én itt befejeztem” – így akadt ki az elhangzottak után Lánczi Tamás és Törcsi Péter. Lánczi szerint „gyomorforgató” Nagy Attila Tibor „halálalgebrája”, Törcsi Péter pedig „hullarablásnak” nevezte az elemző szavait.

Időközben a Fidesz politikusa is reagált Nagy Attila Tibor elméletére. „Szívesen feltennénk a kérdést, hogy hol van az a pont, amikor egy baloldali párt már »kellőképpen« kihasználta a gyászolók fájdalmát? Ehelyett inkább sokadjára is megállapítjuk: tényleg nincs határ, amit ne lépnének át, tényleg nincs emberi méltóság, amit figyelembe vennének, és nincs emberélet, ami számítana nekik. Egy dolog viszont időtállóan látszik: a szűnni nem akaró gátlástalanság”írja a Facebookon Dömötör Csaba.

 

Kép forrása: Pesti TV-videó

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hirám
2021. április 04. 09:12
Elképesztő.. de igazán nem lep meg.
luisbathhelena
2021. március 31. 15:55
Értem már a halalkampanyt is meg a levelszavazast is. Követni akarják Bident
petike21
2021. március 31. 14:43
Az érdekes kampány lesz. Természetesen mindenki tudja hogy az ellenzék kergeti a halálba a saját híveit amikor felvilágosította őket hogy nem kell ide keleti vakcina. Most meg ott állnak szerencsétlenek a járvány kellős közepén ingben gatya nélkűl. Arről már nem beszélve hogy Gyurcsányné végighaknizta vírusosan az országot, végcsókolgatta a saját híveit, akiket most temetnek. Erre milyen kampányt lehet építeni nem tudom, de erre vannak a kampányguruk. Majd kitalálják.
balbako_
2021. március 31. 14:30
Ezt is fogják csinálni. Már látszik, hogy erre bazíroznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!