Nagy Attila Tibor és a halottak hozzátartozói

2021. március 31. 07:37

A baloldali elemző szerint a járványban elhunytak hozzátartozóihoz kellene kampányolni.

2021. március 31. 07:37
Dömötör Csaba
Facebook

„Erre nehéz, és annál is nehezebb szavakat találni. A Pesti TV esti adásában egy baloldali elemző egész nyíltan arról beszélt, hogy a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia a járványban elhunytak hozzátartozóihoz. Még azt is kiszámolta, hogy ez hány embert jelent. Szerinte 200 ezer gyászolóval már »egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni.« Szerinte az ellenzék egyelőre »nem tudja kellőképpen(!) kihasználni a gyászból fakadó fájdalmat«.

Szívesen feltennénk a kérdést, hogy hol van az a pont, amikor egy baloldali párt már »kellőképpen« kihasználta a gyászolók fájdalmát? Ehelyett inkább sokadjára is megállapítjuk: tényleg nincs határ, amit ne lépnének át, tényleg nincs emberi méltóság, amit figyelembe vennének, és nincs emberélet, ami számítana nekik. Egy dolog viszont időtállóan látszik: a szűnni nem akaró gátlástalanság.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Flagellator1974
2021. április 01. 06:26
Mit is mondott krekó: ha aláásod az emberek bizalmát az oltásban (vagy legalábbis a keleti vakcinákban) a többlethalálozást nyugodtan a kormány nyakába lehet varrni? Ez a féreg csak folytatta krekó megkezdett gondolatát.
masikhozzaszolo
2021. március 31. 20:16
Jó lesz ez így. Ez a 3 nevű szerintem olyan lottóötös a Fidesznek, mint Gyurcsány. És akkor úgy szólok, hogy szigorúan érintett vagyok. Az egyik rokonom azért nem mert a betegségével (nem Covid) a kórházba menni, mert az ellenzék hülyített. És meghalt. Inkább. És éppen nem a Fideszt okolta. Ez a halálkufárság tehát nem fog úgy általában bejönni az ellenzéknek. De az azért gyönyörű, ahogy egy elemző, ember? mennyire látja a számok mögött az érző embert. Csak az a bökkenő, hogy egy statisztikai elemzésben, az hogy egy ember meghal, az egy feleségnél-férjnél az elvesztéskor az 100% meghalás, és elvesztés. Szorozhatod, oszthatod, vehetsz mediánt, meg trendet, az annak akkor is 100% veszteség. És biztos nem 100% nyereség egy ellendrukkernek, halálkufárnak. Várom a mémeket erről a 3 nevűről, csontvázzal, kaszával, és a vigyorgó mosollyal. Tessék csinálni!
mzperx75
2021. március 31. 13:45
Szomorú, hogy a "bal" oldal legalább is a patkóban elfoglalt helyük miatt, ennyire elkeseredett, flusztrált, hogy még egy baloldali ellemző is ilyen dolgokat javasol. Az senkit nem zavar a baloldalon, hogy a világban a járvány miatt 2.8 millióan meghaltak. Az hogy Magyarországon élők átlagéletkora legalacsonyabb az unióban, az hogy az átlag magyar emberek egészségi állapota általánosan a béka feneke alatt van, elhízás, szív, cukorbetegség rák, tüdő betegségben is európa élvonalában vogyunk. A halálozás is ennek a fügvénye a pandémiára nézve. A másik meg, hogy minden ország saját statisztikát vezet a halálozásra a Covid19-nél, ami nem egyforma vonatkoztatási rendszerben készül, így külömböző statisztikákat összemosni egymáshoz hasonlítani nem túl szerencsés dolog. Erre építve politizálni meg megvetendő, és eredendő bűn. Akár melyik politikai irányzat felől is. itt csak is a normalitás felől lehet ezt megitélni. Az emberek fejében nem lehet rendet tenni. Ahol káosz van, nem megfelelő az irányultság, az értelem irányultsága hibás ott ez lesz, hibás értelmezések, fordított észjárás, racionális magyarázat és érvek helyett, érzelmi reakciók, személyeskedés, és fröcsögés, mély érzelmi utálat.
tóth mária
2021. március 31. 13:13
Ritka irritáló fazon és erőszakos is az Atti. A Józsi meg csőlátásúúúúú!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!