Mi van, ha esetlegesen nincs igazuk?

2021. április 26. 15:21

Hiszen ez pár hét múlva kiderül.

2021. április 26. 15:21
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Lemondtam már arról, hogy bárkivel vitatkozzam, annyira más a valóságkészletünk, az arányérzékünk és a memóriánk. Felőlem a magukat menőnek, lazának, fiatalosnak és szabadságszeretőnek gondoló művészek, médiaszemélyiségek és mamelukjaik egy pillanat alatt átváltozhatnak szoci pedellussá, és rikácsolva teremthetik le, és oktathatják ki a felelőtlen, szórakozni vágyó fiatalságot, ahogy a magukat jogvédőnek tituláló, valójában a saját életformájukat felsőbbrendűnek hívő, arrogáns, antiszociális abuzátorok fikázhatják a fészbukon az egész, elmaradott magyar népet, mert az élni merészel.

A kinyilatkoztatás-dömpingben, amely szerint hamarosan tömegsírok lesznek a teraszok helyén, engem csak egyetlen dolog tesz kíváncsivá: az felmerül-e az ikonokban és imitátoraikban, továbbá az akarnok agitátorokban, hogy mi van – hiszen ez pár hét múlva kiderül –, ha esetlegesen nincs igazuk?”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. május 03. 11:30
Akkor is mi van, ha igazuk lenne! Csakis a nyitás és az önkéntes oltás a helyes út! Már az USA tagállamainak a fele is szakított a maszkkal, a lockdownnal, utasítja el zöldútlevelet! Az EU vakcina-protekcionista pandémia-narratívája is egyre több európai számára veszíti a hitelét! Éljen az élet, rettegjen a rettegés!
formaegy
2021. április 27. 09:00
Én a kormány helyében azonnal megnyitnám az iskolákat. Ha teraszozni tudnak - ráadásul maszk nélkül lófrálni - mint a heringek, akkor iskolába is tudnak járni! Sőt az érettségit is a rendes medrében tartanám! Nem csak írásbeli, hanem SZÓBELI is!!! Ha heringként tud teraszolni, akkor egy teremben az asztalnál ülő érettségiztetőktől 2-3 méterre egy fő érettségiző simán le tud szóbelizni! Nagyon remélem, hogy a kormány meggondolja magát, és visszaállítja ezeknek a heringezőknek az életét a rendes kerékvágásba! Minél hamarabb!
Wezuv
2021. április 27. 08:41
Ha nem lesz igazuk, kitalálnak majd egy másik hazugságot, amivel az embereket lehet lelkileg átverni, irányítani, hergelni. Lényeg, hogy Orbán dögöljön meg, ugyebár! Nem tudom, ez meddig lehet hatásos, egyelőre az. Az senkit ne zavarjon, hogy igaztalan és aljas. Ebbe keverték bele a jólelkű, hiszékeny embereket! Ez addig mehet, hogy végén egymást fogjuk nyírni. Ezt én nagyon nem szeretném, de ha kell...
az ember
2021. április 26. 22:57
Zacher Gábort ez nem érdekli. Ez egy médiafüggő, aki remeg a médiaszereplésért. Bármiről beszélne. És Zacher minden korábbi baromságát szívesen kimagyarázza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!