Hiába mondjuk: ne tovább? Nem! Nem hiába!

2021. április 14. 08:36

Nekünk kell nyernünk, a normalitás talaján tartva a 21. századot!

2021. április 14. 08:36
Juhász Hajnalka
Facebook

„Százszor, ezerszer megtapasztaltuk már, hogy a normalitás talaján maradni manapság nem csak éleslátást és szilárd értékrendet, hanem egyre inkább monotonitástűrést, erős kitartást is igényel.

A ránk omló folyamatos, már-már fojtogató, újabb és újabb „liberális őrület” ellenére mindig higgadtnak maradni és elmondani: ne tovább! De sajnos mindig van tovább.

Most éppen az Egyesült Államokból jött a »haladó« hír, miszerint egy szülő saját gyerekét szeretné elvenni, s ezért bíróságon támadta meg a vérfertőzést tiltó szabályozást.

Tényleg egyre kevésbé van szó arra, hogy mivé lesz a világunk!

Jogászként is elképedek, hogy milyen jogi csűrés-csavarások teszik szép lassan lehetővé, hogy évezredes értékeinket, alapvető emberi tudásunkat, a formál logikát és tapasztalásunkat felülírják a tébolyult gondolatok és a rosszul értelmezett szabadság! Hiába mondjuk: ne tovább? Nem! Nem hiába!

A 21. század a konzervativizmus és a liberalizmus eltorzult formája közötti harcban fog zajlani! Nekünk kell nyernünk, a normalitás talaján tartva a 21. századot!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. május 24. 15:00
Soros György és aranyfia az BFL áldozata lesz hamarosan. Mostanában bujkálnak. Már az Euronews is a magyar sport mellé állt. Önvédelmi eszközök!!! Ezerrel hirdeti a 2021 június 06-13 között megrendezendő cselgáncs világbajnokságot, a budapesti Arénában!
annamanna
2021. április 14. 18:03
Baszd meg Juhász, az élet nem csak baszásból áll, se nyugaton, se keleten, még akkor sem, ha te nem látsz belőle egyebet!!!! Van más mondanivalód is a normalitásról, vagy szimpla lotyó vagy? Oroszországi egyetemi kollégium: https://www.youtube.com/watch?v=5xpoPTOkO6g A miheztartás végett érdemes megtekinteni!
dakotasámán
2021. április 14. 13:25
"A 21. század a konzervativizmus és a liberalizmus eltorzult formája közötti harcban fog zajlani!" Hajni drága, ha a konzervativizmus mindig győzött volna, még a fákon ugrálnánk, és a kőbalta is nagyon távoli jövőként derengene, ha egyáltalán. változik a világ és így van rendjén. nem prokrusztészi ágy ez, ahol a kilógó részeket levágják, vagy megnyújtják.
szürkeSzarvas
2021. április 14. 12:37
Ha a dolgot magát nézzük-igaza van. Az aberráciok sztárolása-ellentétes az evolúció "célfüggvényével"-tehát a halál. (A szegedi "professzor" is valami hasonló-csak illemből nem modjuk,amit ő nagyképűségből kimondogatott.pl hülye az a kan,akinek nem tetszenek a nagymellű szőkék-de nem illik kimondani.) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!