Ezek tényleg csak magukkal tudnak foglalkozni!

2021. április 22. 16:09

Az áldozatokra pedig politikai haszonként tekintenek.

2021. április 22. 16:09
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Ezek tényleg csak magukkal tudnak foglalkozni!

Több mint egy éve nézzük, hogy a baloldaliak ott tartanak be a védekezésnek, ahol csak tudnak, az áldozatokra pedig politikai haszonként tekintenek pusztán, ahogy már elmondták.

De ha ez nem lenne elég provokációnak, most az a legnagyobb nyűgjük, hogy ha a veszélyhelyzetet meg kell hosszabbítani, akkor hogyan tartják majd meg az előválasztásnak csúfolt kis színjátékukat, amikor egyébként már rég eldöntötték a pártközpontok, hogy hol ki indul, tehát egy átverés az egész.

Mindenki tudja, hogy a járványnak nincs még vége. Jó hír, hogy egyre több embert védenek az oltások és lépésről lépésre visszatérhetünk a megszokott életünkhöz, de ez egy törékeny állapot. A vírusvariánsok kockázatai miatt továbbra is fokozott figyelemre van szükség – így a különleges jogrendre is.

Hát melyik a fontosabb? A hatalmi marakodás, meg roncsderbi miatt sodorjuk veszélybe a járvány elleni védekezést? Nem fogjuk.

Elképesztő, hogy ezek a járvány közepette is csak magukkal tudnak foglalkozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nori70
2021. április 22. 18:35
Úgy látom, itt többeknek excrementum- fétise van.
aleb19
2021. április 22. 16:53
A vírusvariánsok kockázatai miatt továbbra is fokozott figyelemre van szükség – így a különleges jogrendre is. --- erre hivatkozva b+ 4-5 evig lehetne statarium szerintem minden jogaszbarmot el kellene tiltani a politikatol partallastol fuggetlenul
aleb19
2021. április 22. 16:49
2020 2. feleve-ez a 2.hullam- 2019 2.felevehez kepest orbanka es bandaja 28.85%-al novelte a tobblethalalozast.. a 4.ne vizsgalva ez 63% extra magyar halott valoszinu a 3.hullam is ilyen brutalis halalozas novekedest okoz, de ezt is titkoljak majd honapokig de hazug kasler cikkben is 2020 evre tobblethalalozas csokkenesrol kamuzik lehet utana szamolgatni:https://www.ksh.hu a 63% elqrast nezegetve orban ezt a virust nem kiismerte hanem benezte, de nagyon es ezert kb 10ezer magyar feleslegesen koran halt meg
Pierre
2021. április 22. 16:48
puskas stadion, 60.000 nezo, telthazas focimeccs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!