Csak egy diktatúrában van politikai, ideológiai álláspontja egy vállalatnak

2021. április 10. 14:55

És ideológiai képzettségre szüksége egy focistának.

2021. április 10. 14:55
Paranoid Android
Paranoid Android
Tutiblog

„Pár nappal ezelőtt egy volt focista és egy sportriporter szerződése szűnt meg két különböző tévécsatornával. Igen erőtlenül azt próbálták meg elhitetni az érintettek, hogy nekik azért kellett menniük, mert Gulácsi szivárványcsaládos megnyilvánulásáról pozitívan nyilatkoztak. Ugyanazok vergődtek ezen, akik szerint egyébként Petry kirúgása a lehető leghelyesebb volt.

Ebből csak az következik, hogy a liberálisokkal semmilyen formában nem szabad vitába bonyolódni, mert a vita értelmetlen.

Szerintük ugyanis az aktuális liberális álláspont szentírás és nem vitatható.

Nem liberálisok számára pedig nem is értelmezhető. Az elvárásuk az, hogy mindig azt csináljuk, amit ők mondanak, és azonnal, és kész, passz.

Petry ügyében a tanulság az, hogy az ilyen gazemberségeket annak kell tekinteni ami, vagyis egy diktatúrában szokásos eseménynek. A mai Németországot pedig egy prediktatórikus államnak, amely veszélyes Európa biztonságára, mert a Németországban kitenyésző elmebajok általában körbemennek a világon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
graycivil
2021. április 11. 20:16
Csak hogy lássuk, miről is beszélünk: "MN: – Társadalompolitikai kérdésekben van véleménye? Nemzeti oldalt említett az imént, a konzervatív oldallal szimpatizál? Petry: – Teljes mértékben. Nem is értem, hogy Európa hogyan képes morálisan ilyen mélyre süllyedni, mint ahol most van. A bevándorlás-politika nálam az erkölcsi leépülés megnyilvánulása. Olyan nemzeti értékek mentén folytassuk az életünket Európában, amelyeket hosszú évek alatt megtanultunk. Európa keresztény földrész, én nem szívesen nézem végig azt az erkölcsi leépülést, ami végigsöpör a kontinensen. A liberálisok felnagyítják az ellenvéleményeket: ha te nem tartod jónak a migrációt, mert rettentő sok bűnöző lepte el Európát, akkor máris rád sütik, hogy rasszista vagy. Ez nem engedhető meg, a másik ember véleményét ritkábban tolerálják, főleg akkor, ha az illető konzervatív álláspontot képvisel.”" Azért valljuk meg, ez azért ez nem az a "cizellált sejtetés" kategóriája...
graycivil
2021. április 11. 14:05
Ha már foci...és EB...és vakcinák a teljes oltottsághoz: ""Nem túl magas" a hatékonysága a jelenleg használt kínai koronavírus-elleni vakcináknak – mondta szombaton egy konferencián a kínai járványügyi központ vezetője. Az AP tudósítása szerint – amelyet a 24.hu idézett – Gao Fu kijelentette, hogy most már hivatalosan is vizsgálják annak lehetőségét, hogy más technológiával működő oltóanyagokat is használjanak az immunizáció során." Ja, a kínait az időseknek adták. Jogos, nem őket várják a foci-EB-re.
Szerintem
2021. április 11. 06:17
Németországban már az se elég, ha valaki csöndben marad, ha más a véleménye. Határozott kényszeres elvárás a diktatúra politikája melleti hangos, aktív kiállás.
btete
2021. április 11. 00:06
Politikai ideológiája csak egy sport tv csatornának lehet.Ezért rúgták ki Hrutka Jánost. Akkor nem fanyalogtak ennyien. A Bayern-PSG meccsen volt olyan időszak amikor szerintem a pályán levő 22 játékosból 18 bevándorló hátterű volt. A bevándorlás témáját jobb ha kerülte volna Petry nagyon belenyúlt a darázsfészekbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!