A Szabadság-szobor térdepeltetése

2021. április 06. 07:58

A minap kezdődött az Egyesült Államok talán legigazságtalanabb bűnügyi pere. Az áldozat Derek Chauvin, nem George Floyd.

2021. április 06. 07:58
Topolánszky Ádám
Magyar Nemzet

„Az amerikai elnökválasztást megelőző anarchikus történések az ország nagyvárosaiban George Floyd szerencsétlen halála óta forráspontig fokozták a feszültséget. A bizonyítottan bedrogozott és büntetett előéletű fekete bőrű szabálysértő rendőri gondatlanságból adódó halála csak ürügy volt a véget nem érő provokációsorozatra, amelyek az emberi civilizációt érik világszerte. Legutóbb immár Budapesten, a Ferencvárosban is. Az Antifa és a Black Lives Matter politikai mozgalmak ugyanis teljes rendszerváltozást akarnak, fel akarják forgatni a nemzeti kultúrákat és a normalitást mindenütt. Segíti őket ebben a baloldali elit szemérmes jóváhagyása, valamint az a külső finanszírozás és logisztikai szervezés, amelyet a multinacionális cégektől kapnak.

A minap kezdődött az Egyesült Államok talán legigazságtalanabb bűnügyi pere. Az áldozat Derek Chauvin, nem George Floyd.

Utóbbi bedrogozott bűnöző volt, aki 2020. május 25-én Minneapolisban ellenállt egy rendőri intézkedésnek, megtagadta az engedelmességet, amikor négy járőr felelősségre vonta, miután hamisított pénzzel próbált fizetni egy vegyesboltban. Halálát javarészt saját őrjöngése okozta, a benne lévő drogok csak felerősítették a kétméteres fekete férfi önbizalmát és ellenálló képességét. A rendőr azt tette, amire kiképezték. Társaival ártalmatlanná tették a bűnözőt. Hogy Derek Chauvin a nyakán térdelt, azt Floyd magának köszönhette, hiszen előzőleg már betessékelték a rendőrautóba, de onnan kiszökött.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mandiner71
2021. április 06. 10:20
Milyen érdekes az alperes vezetékneve....
Mandinka
2021. április 06. 09:32
Borítékolom szentté fogják avatni, nyilvános média által sugárzott misét már celebráltak érte. Hogy megértsék: https://mandiner.hu/cikk/20180207_renaud_camus_a_nagy_felcserelesrol
Vallasz Vilmos
2021. április 06. 09:26
Nagy esélye van Chauvin-nak a felmentésre. Éppen ma bizonyosodott be, hogy a vállán térdelt és nem a nyakán.
yanoo
2021. április 06. 08:59
Azt hiszem , ha alakítok egy zenekart, akkor George Floyd emlékére a nevét fogom felhasználni, amihez hozzáragasztom a meleg mozgalommal való szimpátiám miatt a rózsaszínt és a neve Pink Floyd lesz. Jó zene lesz az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!