A Petry-ügy margójára

2021. április 11. 16:34

Ugye tudjuk, a vélemény szent, a vélemény szabad. Már ahol.

2021. április 11. 16:34
Aristo
Pesti Srácok.hu

„Szinte megszámlálhatatlan módon ömlik a sajtóból a Petry-ügy. Jobb- és baloldali értelmezéseket kapunk, és jut majd elég a következő napokra is. Különböző szereplők, megmondóemberek, kommentelők fejtik ki magvas véleményüket, amely vagy elítélő, vagy támogató, függően az illető pártállásától. Petry Zsoltot méltánytalanság érte, ez nem is kétséges, hiszen kirúgták a véleményéért, és hát ugye tudjuk, a vélemény szent, a vélemény szabad. Már ahol.

Nyilvánvaló, hogy senkit nem lenne szabad kirúgni azért, mert bármiről véleménye van és annak hangot is ad. El kéne választani a magánvéleményt és a szakmai teljesítményt, sőt, szükséges is lenne, hiszen attól megy, vagy menne a foci, ami ugye most éppenséggel a Herthánál nem működik. Csakhogy nem lehet. Szerintem a Hertha egy magánvállalkozás – legyen akár egyesület, vagy bármi –, és ezért úgy viselkedik, ahogyan az elő van írva, ha el kell bocsájtani, akkor el kell. A parancs az parancs. Nyugodtan minősíthetjük az eljárást helytelennek, ám semmire nem megyünk vele, ha már az illetékesek erre a döntésre jutottak. Haza kell jönni Magyarországra, és itt aztán azt nyilatkozik, amit akar. Egyelőre. Az, hogy a németek hülyék, az egy másik kérdés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda
2021. április 12. 08:48
"Ugye tudjuk, a vélemény szent, a vélemény szabad. Már ahol." Ha esetleg korábban nem tudtuk volna, megtudhattuk 2018-ban. Pap Balázs 13 éve dolgozott ügyészként, szakmai munkáját szinte minden évben szakmai elismerésben részesítették, majd jött a 2018-as választás kampányidőszaka, amikor megosztott három politikai tartalmú posztot a zárt Facebook-oldalán. A választás másnapján kapta az értesítést, hogy fegyelmi eljárás indul ellene az ügyészségen, és annak végén az a döntés született, hogy kirúgják.
Belakiss
2021. április 12. 08:44
Petryt a Magyar Nemzet tette tönkre. Szerencsétlen Petry kellett a propagandához, hát behúzták a csőbe. A MN-nél tudták, hogy ki fogják rúni ezért, de ez még jobban jött a kormányszócsőnek ahhoz, hogy a "véleményszabadság" németországi eltiprásá kapcsán folytassa a propagandát. Miközben csak az történt, hogy egy magáncég kirúgta az egyik alkalmazottját, mert nem tetszett neki az, amit mondott. Ez Magyarországon is így működik magáncégeknél.
bagira
2021. április 12. 00:36
Merkelnek persze nem tetszik Petry a pénzcsapok ellen beszélt , betolakodókon nyugat gazdagodik Brüsszel rafinált módon kimagyarázza eus felemelői . Magyar kormányt a nyugati világ cseszteti erőlteti vándorokat fogadjon be , közben a huncut nyugatiak a magyaroknak járó támogatást zsebre vágnák , magyarok egy fillért se kapnának betolakodók eltartásával kapcsolatosan. Nyugati tőkés országok a bevándorlást támogatják Brüsszelből hozzájuk érkező pénz milliók miatt , betolakodókat ezért nevezik Európa felemelőknek. De a betolakodók ellátása segélyezése fele annyiba se kerítik mint amivel Brüsszel a nyugati tőkés országokat tömi . Szóval a bevándorlókat pénzszerzésre használják. Erre megy Merkel kirohanása is nem tűri a pénzcsapokat bírálják.. Nyugati tőkés országoknak burkolt pénzszerzési lehetőség Brüsszeltől . Fejőstehén.
Porkoláb Zsuzsa
2021. április 11. 22:47
Ezek a moslék kommunisták előbb a ,,Világ proletárjai egyesüljetek,, tébolyultsággal tették tönkre az emberek életét milliószám, most pedig az ,,európai egyesültségi ceremóniahalállal,, jönnek elő naphosszat, de naphosszat, kitenni őket Oroszországba, oda illik e fajta illúziókergetősdibe ne fogj, mert RÁFÁZOL, TE NAGYBETYÁR KOMCSI SZEMKIKÖVETŐSDIT JÁSZUNK.-E??? KÉRDEM ÉN? Miért Ne!!! te válaszoljátok! ENNYIT E JÓ MAGYAR HAZA FÖLDJÉN ÉLT, VOLT ERŐRŐL! Égette e szenny mai napig égetné, ha hagyná O. V.!!! FERIÉRT KÁR, ROSSZKOR VOLT Ő MINISZTERELNÖKE ROSSZ ÖSSZE SE TARTÓ, ŐÉRTE ÖSSZE SE FOGNI KÉPES OROSZMELÓDIÁNAK! Jó éjt kommunizmus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!