A lilliputi külügyminiszter frissen, kipihenten ébredt

2021. április 11. 11:08

Hívassák be azonnal a brobdingnagi ügyvivőt! – rivallt az első titkárára.

2021. április 11. 11:08
Konok Péter
Facebook

„A lilliputi külügyminiszter frissen, kipihenten ébredt. Ejtőzött egy kicsit a tükörcsempés jacuzzijában (amire büszke volt), belelógatta lábát a delfinmozaikos medencéjébe (amire még büszkébb volt), és beletúrt híres vécékefe-frizurájába (erre volt a legbüszkébb: haja még az extravagáns Lilliputban is szembetűnően hülyének számított), majd lelkesen a Külügyminisztériumba sietett.

– Hívassák be azonnal a brobdingnagi ügyvivőt! – rivallt az első titkárára (egyben másodfokú unokatestvérére), és másodtitkárára (aki a sors kifürkészhetetlen kegyéből elsőfokú unokatestvére volt). – Az a barbár, melák óriás nyilvánosan élcelődött a tojásfeltörési szokásainkon!

A brobdingnagi ügyvivő kötelességtudóan, dél körül érkezett. Illedelmesen leült a Külügyminisztériumra, hogy megvárja, amíg szólítják.

Túlélőkről nem érkezett jelentés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2021. április 11. 20:38
Ez a "liliput" , az őskor óta , stratégiai útvonalak csomópontja. A mai hódítók is számon tartják.
cutcopy
2021. április 11. 20:32
Ki a liliputi, Kovács elvtárs..?
Mag Ányos
2021. április 11. 18:03
Milyen élete lehet szegénynek... Rossz ránézni. Egy érzékenyített bíró biztosan fölmentené a nehéz felnőttkora miatt.
józan paraszti ész
2021. április 11. 16:48
Tehát akkor ezt a szarcsimbókot is gond nélkül ki lehet rúgni. Nem szabd tiltakozni senkinek. Mintha valaki tiltakozna is emiatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!