A genderesek, BLM-esek, meg a többi zakkant rámozdult már az evolucionistákra is

2021. április 22. 08:38

Amerikában mostanában hajlamosak fehér emberek feketének kiadni magukat, vagy legalábbis fekete ősöket hazudni maguknak.

2021. április 22. 08:38
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Évekkel ezelőtt felhívtam a figyelmet arra, hogy a liberalizmus, a gender ideológia alapvetően antievolucionista őrület. Nem csak keresztényellenes, hanem egyszerre teljesen szembe megy az evolúció logikájával is. A szociális igazságosság ideológiájának harcosai (az SJW-k) a végletekig dogmatikusok, mindenkit támadnak, aki bármilyen módon egy picit is eltér az éppen aktuális ideológiai irányvonaltól. Legújabban Richard Dawkinstól vont vissza az Amerikai Humanista Szövetség egy 25 évvel ezelőtt átadott díjat. Dawkins nem akárki haladóéknál, nem csak egy kiváló evolucionista ismeretterjesztő tudós és író, hanem harcos ateista is. A tudós tevékenységével nagy hatással volt a darwinizmusról szóló köznapi és tudományos gondolkodásra is.

Dawkins jobb ügyhöz méltó buzgalommal ateistáskodott az elmúlt évtizedekben, nem tett engedményeket, ütötte a kreacionistákat, ahol csak lehetett. Pár éve aztán már neki is feltűnt, hogy amit a kereszténység már háromszáz éve meghaladott, azt az iszlám százszorosan hozza vissza Európába, és már ezért is kapott hideget, meleget. Most azonban, mint öreg heteroszexuális fehér ember, ő is a haladárok gyűlöletének kereszttüzébe került, egy ártatlan formális logikai ellentmondásra vonatkozó kérdése miatt.

Amerikában ugyanis mostanában hajlamosak fehér emberek feketének kiadni magukat, vagy legalábbis fekete ősöket hazudni maguknak. Ez régebben csupán a pozitív diszkrimináció előnyeiért történt, de manapság már az utcai agyonverődés megúszásának is egy eszköze, ha az ember négernek látszik (vagy annak mondja magát). Habár a feketék egymás agyonverésére is hajlamosak (mint bármelyik másik rassz egyébként), de azt még bünteti a törvény legalább.

Mondjuk én mindig azt hittem, hogy a négereken látszik a szinük, ahogy a fehéreken, de úgy látszik Amerikában az elnyomás még ezt is elvette tőlük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2021. április 22. 22:32
"a múltbéli érdemek nem számítanak, csak a teljes és azonnali azonosulás elfogadható." Az a baj, hogy igaz. És szomorú.
Csubszi
2021. április 22. 22:04
Ezek mind visszamászhatnának már a fára!
Bell & Sebastian
2021. április 22. 19:26
Magam is csak ajánlani tudom Dawkinst, ugyanis legalább a korai műveit érdemes elolvasni. Mondom ezt azért, mert bár vannak eredeti gondolatai, könnyen ki lehet szögezni a bőrét a falra trófeának, mert egy olyan kiművelt hülye, aki csak egyetlen nyelven tud, de legalább nem is kíváncsi másokra. Mellette szóljon, hogy kiválóan ismeri, mert maga is számtalanszor leírta azt a jelenséget, aminek most áldozatául esett. A keresztények rugdosása mindig kicsit olyan, mintha baseball ütővel vernék a bébifókákat. Hogy itt kicsit megkarcolták a hiúságát és négy millimétert összement az a böszme nagy egója, nos, ez evolúciós szempontból sem más, mint a környezet egyik változójának kedvezőtlen alakulása. Elég adaptív gyerek, majd csak feldolgozza valahogyan.
euphorbiapulcherrima
2021. április 22. 13:51
Szóval az evolució hátraarcot csinált, megyünk vissza gorillába ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!