A butaság és az önzés fertőzőbb, mint a vírus

2021. április 28. 15:35

Milyen érdekes megfigyelni, hogyan gerjed a feszültség, amikor egyesek (például a TASZ) gerjesztik azt.

2021. április 28. 15:35
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

„Akik most, a vírusháború kellős közepén a védettségi igazolvány ellen hergelnek, badarságokat és féligazságokat összehordva lázítanak másokat, azok elképesztően önzők és buták. Azt hiszik, mindentudók, valójában az orruknál sem látnak tovább.

Most épp a védettségi igazolvány ügyében csapkodják az asztalt egyesek. S nem csupán vérbő szélliberálisok, hanem magukat nemzetinek, konzervatívnak hirdetők is. Olvasom a hozzászólásaikat az interneten, és fogom a fejemet. Mert hogy képzeli a kormány, hogy a be nem oltottak nem mehetnek élményfürdőbe? Miféle kirekesztés ez, kérem szépen? – hőbörögnek –, és a TASZ legfrissebb »elemzését« lobogtatják. Naná: kinek a véleményére is figyelmezzünk ilyenkor, ha nem Bajkeverő Gyuri bácsi magyarországi gerilláiéra, néhány, sztaniolba csomagolt felforgatóéra?

Azt mondja a TASZ, hogy alaptörvényellenes a védettségi igazolvány. (Nocsak, 2011-ben még kézzel-lábbal tiltakoztak Magyarország Alaptörvénye ellen, és azt magyarázták, hogy az csak a kormányé, nem az országé. Most meg már hivatkozási alap. Remek: ezek szerint megszerették.) A nemcsak a joghoz, de a virológiához is mindenkinél jobban értő diverzáns alakulat szerint diszkriminatív, hogy akinek védettségi kártyája lesz, az mehet strandra és meccsre, míg akinek nem lesz, nem mehet. Éspedig azért diszkriminatív, mert még a kártyások is fertőzhetnek – szavalja a sok kis Karikó Katalin-epigon. »A legrosszabb forgatókönyv valósul meg (…) Már most látszik, hogy ez micsoda feszültségeket gerjeszt« – emelik föl mutatóujjukat.

És tényleg, milyen érdekes megfigyelni, hogyan gerjed a feszültség, amikor egyesek (például a TASZ) gerjesztik azt. Egyik kezükkel öntik az olajat a tűzre, a másikkal mutogatnak: »Jé, milyen magasra csapnak a lángok!«

Nem kizárt, az ilyen TASZ-félék nélkül az emberek is nyugodtabban elfogadnák a szabályokat, a szükséges korlátozásokat, enyhítéseket. Ám egyelőre nincs olyan szerencsénk, hogy átélhessük a TASZ meg a Helsinki Bizottság nélküli lét örömeit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2021. április 29. 00:10
Alaptörvény ellenes a vonatjegy, mert diszkriminál. Akinek nincs, az nem utazhat
Highlander07
2021. április 28. 19:33
Nos a TASZnak ebben kibszottul igaza van!!!!!!!! Hihetetlen. Az emberek (főleg a Fidesz és a szavazótábora) szinte követelik a fejük fölé a globalista kretének diktatúráját! Ezt nem hittem volna, hogy ennyire nem tudnak gondolkozni az emberek Magyarországon. Se.
Kanmacska
2021. április 28. 18:42
Bírom, hogy olyanok szeretnék élvezni a szabadságot, akik semmit nem tettek a járvány legyőzéséért!
sorivo4
2021. április 28. 18:17
Rosszul fogod fel az egészet, és nem fogsz kijönni belőle jól. Ezúttal tényleg igazuk van. És a legfontosabb, hogy ezen most veszíthetsz is. Veszíthet a kormány. Ha hülye és hülyeséget csinál. A TASZ nem a DK. Lehet, hogy ők is részrehajlóak, de ők nem politikai, hanem jogi alapon vizsgálnak dolgokat. És azt nem elég lehülyézni. Azt jogilag is meg kell indokolni, hogy miért nincs igazuk, ha nincs igazuk. Mert különben igazuk van. És azt nem lehet a szőnyeg alá söpörni. A diszkrimináció nem jogállami és sérti az alkotmányt. Ebben teljesen igazuk van. Ezúttal. De főleg, nagy mértékben befolyásolhatják vele a választásokat, amit meg is fognak tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!