Újpestiként is egyetértek Kubatov Gáborral!

2021. március 21. 16:41

Hadházy Ákos tényleg hitvány alak!

2021. március 21. 16:41
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Újpestiként is egyetértek Kubatov Gáborral! Hadházy Ákos tényleg hitvány alak! Mint ismeretes Gábor egyik kollégája véletlenül az FTC nevében mondta el – Gáborral és velem is egyező - véleményét a mániákus, politikai hullarabló képviselőről. Gábor korrektül nyilatkozta, hogy a kollégája véleménye magánvélemény, a Fradit igyekeznek távol tartani a politikai kinyilatkoztatásoktól, de neki privátban ugyanaz a véleménye.

A Parlamentben rendszeresen dühösen nézzük Hadházy ámokfutását és amikor már azt gondoljuk nincs lejjebb, Hadházy mindig képes alulmúlni önmagát. Semmi sem szent neki, a valóság nem számít, csak szenzációt és rombolni akar bármi áron. Tipikus bolsevik magatartás. Hadházy, az oltásellenes, olimpiaellenes baloldal megszállott képviselője a vírus elleni védekezést támadja, hazugságaival, provokációival le akarja rombolni a közbizalmat, a nemzeti összefogást. Miközben Magyarország élen jár az oltási folyamatban, és ebben a nemzet minden felelős tagja részt vesz, Hadházy és a hozzá hasonló szédelgők kamuvideókat gyártanak és hazugságokat terjesztenek.

Valóban egy képzeletbeli világban, ahol létezne nemzeti minimum úgy illene, hogy a klubok nem politizálnak, de vannak idők amikor a józanság, a normalitás meg kell nyilvánuljon az őrülettel szemben. Nekünk nemzetellenes baloldal jutott és a nemzet legnevesebb klubjai nehéz időkben kiálltak a nemzeti érdekek mellett.

A baloldal oltásellenes álláspontja a magyarok érdekei elleni állásfoglalás. Az oltás melletti kiállás nemzeti érdek melletti kiállás.
Máig emlékezetes az az esemény amikor 2004. december 5. előtt az Újpest és a Fradi legendái, sportolói, szakvezetői együtt álltak ki a nemzeti összetartozás mellett és visszautasították a baloldali hazaárulást.

Most újpesti szívvel, öt újpesti sportoló édesapjaként is köszönöm a Fradi vezetőjének, munkatársának a nemzeti érdek melletti kiállását. Ott állok én is mögöttük! Ahogy 2004-ben is mondtuk: »Itt és most nincs klubérdek csak a haza érdeke van!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benceujpest
2021. március 22. 09:12
Hadházy Ákos tényleg hitvány alak. Pont.
pemete jakab
2021. március 21. 22:17
Kubatov Gábor: Hadházy Ákos hitvány alak! Zsigmond Barna Pál: Hadházy Ákos tényleg hitvány alak! Szerintem Hadházi úriember. Kubatovhoz, Zsigmondhoz képest mindenképpen.
Harangláb
2021. március 21. 20:51
Korrekt a nyilatkozat, gratulálok! Igen, magyarok vagyunk, és együtt küzdünk a hazaárulók ellen.
Ninini
2021. március 21. 18:32
Nabazzeg. Hullaházynak sikerült, ami még nem sokaknak. Egy platformra terelni a lilát és a zöldet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!