Törpe Károlyi Mihályocskák (3. rész)

2021. március 13. 08:08

Ha elosztjuk tízzel a Jászikat, Károlyikat, Kunokat, máris megkapjuk végeredményül a mai Oszkárkákat, Mihályocskákat, Béluskákat.

2021. március 13. 08:08
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Ha elosztjuk tízzel (százzal?) a Jászikat, Károlyikat, Kunokat, máris megkapjuk végeredményül a mai Oszkárkákat, Mihályocskákat, Béluskákat. A tehetség, a formátum osztódik, a világnézet és a gazemberség a módszerekkel együtt változatlan.

Ádám, álmából ébredve, amelyben a forradalmi Párizsban járt, immár újra Keplerként így sóhajt fel a tizedik színben Az ember tragédiájában:

»E hitvány korban, megvénült kebelnek / Csak a mámor teremt-e hát nagyot? / Mi nagyszerű kép tárult fel szememnek! / Vak, aki Isten szikráját nem érti, / Ha vérrel és sárral volt is befenve. / Mi óriás volt bűne és erénye, / És mind a kettő mily bámúlatos. / Mert az erő nyomá rá bélyegét. – / Oh, mért ébredtem? Hogy körűltekintve / Jobban megértsem e kor törpeségét, / Mosolygó arc alá rejtett bünével / S a megszokás hazug erényivel.«

Hát igen. Jásziék még a kommunizmusnak dobták oda a nemzetet kísérletképpen, s egyáltalán nem riadtak vissza a tömeggyilkosságtól. A maiak a Facebookon ölnek és a járványt használják emberkísérletnek – miközben persze teljes természetességgel bennünket vádolnak meg mindezzel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2021. március 13. 14:37
Zsolti! Jó a cikk, de ilyen cikkekel nem lehet választást nyerni,mert ezek csak a fix fideszes közönségnek szólnak,csak azok értik.Ezeket a dolgokat már évekkel ezelőtt le kellett volna írnod, és érdekes vitaműsorokat kellett volna csinálni az állami tv-ben aberrált balos politikus vendégekkel együtt, hogy nagy legyen a nézettség.Ezekben a műsorokban a fideszes politikusoknak közérthetően kellett volna beszélnie ezekről a témákról, és sok ingadozó szavazó meggyőzhető lett volna, és most nem lenne komoly esélye az ellenzéknek győzni.Szóval az ilyen cikkeknek jelenleg nincs értelme. Sokkal inkább el kéne közérthetően magyarázni az euró-forint viszonyt, az államadósság miben létét, hogy miért jár M.o.-nak is eu-s pénz,hogy mennyi pénzt fizetett be és fizet be M.o. az eus kasszába. El kéne mondani közérthetően hogy miért van szükség M.Lőrinc-féle nagyvállakozókra, hogy ők nem haloznak fel köztartozásokat, körbetartozásokat, hogy a vállalt dolgokat megépítik, rendesen fizetik az alváéllakozóikat, melósaikat, adókat,stb. El kéne mondani értelmesen hogy nagyon sok eus ország sokkal korruptabb M.o-nál, és az összes környező országból arányokat tekintve többen vándoroltak ki mint tőlönk.És még rengeteg pozitív dolgot el lehetne mondani közérthetően.Zsolti! Nézzetek magatokba nagyon mélyen, és ébredjetek fel az abszurd keresztény-konzervatív-kolostori-úriemberi fideszes álomvilágból! És beszéld rá OV-t hogy álljon ki az ország elé legalább hetente és válaszoljon minden témára, kérdésre közérthetően. Zsolti! Bármennyire is megsértődsz, de ideje lenne belátnotok hogy kurvára elkúrtátok a médiát, kommunikációt, kampányt az elmúlt 3 évben. A szavazópolgárok legalább 65%-a alapvetően nem bolsi,libsi, kozmopolita,multikulti beállítottságú, és mégis 50% esélye van a vérgőzös balos-ballikos koalíciónak. Erre nem válasz az hogy mert hülyék az emberek. Itt ti basztatok el nagyon valamit (nem a gazdaságot, nem a pénzügyeket!!!) nem kicsit, nagyon!
nyugalom
2021. március 13. 09:55
Tökéletes! Kéretik figyelmesen elolvasni! Sajnos igaz a parhuzam. Az avós, pufajkas, munkasőr leszarmazottak itt csaholnak!
palika2022
2021. március 13. 09:16
Bayer Zsolt, találó az írásod, mintha én írtam volna. nekem is ugyanezek a gondolataim! isten áldjon titeket Bayer Zsolt és Orbán Viktor! ti vagytok a nemzet igaz kinyilatkoztatói!
Knerten
2021. március 13. 08:16
Igen, Zsolt, így van, Zsolt. Osztán a Fidesz mégis önként dobja oda nekik a hatalmat, Zsolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!