Tanulság: ne higgy a baloldalnak!

2021. március 01. 18:49

Gyurcsányék azzal riogattak, hogy aki orosz vagy kínai vakcinát kap, az nem utazhat be Lengyelországba, és egyáltalán sehova sem utazhat majd.

2021. március 01. 18:49
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Megint kiderült...

Gyurcsányék azzal riogattak, hogy aki orosz vagy kínai vakcinát kap, az nem utazhat be Lengyelországba, és egyáltalán sehova sem utazhat majd.

Friss hír: Andrzej Duda lengyel államfő Morawiecki miniszterelnök kérésére felvetette a vakcinavásárlás kérdését, amikor telefonon egyeztetett Hszi Csin-ping kínai elnökkel.

Tanulság: ne higgy a baloldalnak! Nem veled foglalkoznak, hanem kizárólag saját magukkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magorka
2021. március 02. 06:43
Jó lenne felébredni végre és azon töprengeni, hogy túléljük-e ezt a járványt. Én, Te és Ők! A család, a barátok. A túlélés esélye az oltás, és mindegy, hogy milyen (honnan származik) csak védjen. Utána esetleg beszélhetünk róla, hogy hova utazunk majd: Lengeylországba, esetleg a Maldív szigetekre, és persze arról is elmélkedhetünk, hogy hogyan. Amíg azonban a fejünk feleltt damoklész kardja, addig ez a kérdés értelmetlen szerintem. Mindenkinek egy élete van, azt védje. Én még nem hallottam, hogy valaki az oltásba belehalt volna, de a Covidba már halltak meg emberek. Nem mellesleg, ha gond lenne az oltásokkal a CNN és a BBC már tuti bemondta volna, ne legyenek kétségeitek efelől.
Naggy
2021. március 02. 06:17
https://i.imgur.com/h5p5O0J.jpg
Csubszi
2021. március 01. 22:06
És ez kinek a hibája? Egyébként álhír, amit írsz! Mint mindig!
szandi-mandi
2021. március 01. 20:28
Sokan jogosan felháborodnak, hogy a baloldal következmények nélkül hazudozhat. Sajnos a nyugati sajtó is ezt teszi, és alig várja a diktatúra és a sajtószabadság sérelmének és az ellenzék hatósági vegzálásnak ürügyeit. Épp ezért nem elsősorban a fidesznek, a kormánynak kell fellépnie a baloldali hazugságok ellen. Hanem a polgári köröknek, civil szervezeteknek, magánszemélyeknek. Tényi Istvánból nem elég egy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!