Románia: Elena Udrea megátkozta a bírát, aki elítélte

2021. március 02. 18:40

Elena Udrea nyolc év letöltendőt kapott alapfokon.

2021. március 02. 18:40
FSandor
Főtér.ro

„Elena Udrea soha nem a cizellált megnyilvánulásairól volt híres. Minden jelenését és megnyilatkozását belengte valami közönséges, külvárosi ájer, pedig ő próbálkozott, igyekezett, de hát nem ment neki. Hiába hordott magán több ezer eurónyi Guccit, Luis Vuitton-t és Cartier-t, hiába prezentálta a védjegyévé vált platinaszőke hajzatot, nem volt elegendő.

Udrea jó tíz évvel ezelőtt volt karrierje csúcsán, elnöki tanácsadóként, miniszterként, a hajdani PDL egyik vezetőjeként. Pályáját makacsul végigkísérték a kínos melléfogások, otromba kijelentések és egyéb megnyilvánulások, amelyek mindig pontosan jelezték, mennyire műveletlen, képzetlen és nem odavaló az alany, aki mindennek ellenére mégis.

Aztán – ahogy lenni szokott – jöttek a nehézségek, jött a DNA, a bíróság, és szökni kellett, messzire, Costa Ricára. Majd börtön, hazaüzengetés és szabadulás (nem ártatlanság, hanem valami jogi eljárási gikszer miatt).

És most ismét lecsapott a bírói kalapács: Elena Udrea nyolc év letöltendőt kapott alapfokon. Persze, ez egy kellemetlen dolog, az ember nem szívesen megy öt évre rácsok mögé, de hát talán illegális kampányfinanszírozási ügyekbe sem olyan jó ötlet belekeveredni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisgul
2021. március 02. 21:29
HÁT AZÉRT JÓ PÁR ELENA VAN NÁLUNK IS A PARLAMENTBE, MIKOR ÖSSZEÁLLNAK, AZ KURVA ERŐS KÉP!
MayorAnna
2021. március 02. 21:12
Románia: Elena Udrea megátkozta a bírát, aki elítélte... Tipikus cigánytempó -mintha egy zsidó antiszemitát kiáltana, tehetetlenségében.
Tehetős Totó
2021. március 02. 20:31
Elsikkadt, hogy Basescu nagyobbik lánya Ioana is kapott 5 évet. Mircea öccse után, ő lenne a második családtagja akit bevarrhatnak...Lehet, hogy a székelyek csendes átka fogta meg, mert miután megitta a pálinkánkat, minden nyáron az "ellenTusványosnak" szánt marosfői összromán találkozóra járt ugatni ellenünk, a 90 után sebtében felhúzott apácakolostorba., a hargitai oláhok friss fészkébe...
luisbathhelena
2021. március 02. 20:24
10 kilométerről üvölt hogy ez a nő nem szőkének született, de valamiért a román (és balkáni) fekete hajú nők meg vannak győződve hogy kiszőkítve jó lesz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!