Pokoli nehéz volt, de megcsinálta

2021. március 02. 11:22

A kormányfőnek beadott vakcinát is képes volt megkérdőjelezni Gyurcsány Ferenc.

2021. március 02. 11:22
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Pokoli nehéz volt, de megcsinálta. A kormányfőnek beadott vakcinát is képes volt megkérdőjelezni Gyurcsány Ferenc. Roppant szánalmas dolog, ha a régi miniszterelnök a mostani miniszterelnököt azzal vádolja, hogy nem is azt a vakcinát kapta meg, amelyiket a sajtóban is látni lehetett. Ez a vád nem politikai, hanem gyerekes, béna, és talán még Gyurcsányhoz is méltatlan. De még ezt is bevállalta ahhoz, hogy kavarhasson valami bizonytalanságot az oltások körül, miközben a nyakunkon a járvány. A bejegyzése csak egy dolgot erősít meg: a régi világ embere Őszöd óta semmit sem változott, ha most épp az oltásokról kell hazudni, akkor azt teszi. Ne dőljenek be neki!

(A megosztásokat köszönöm, ha Gyurcsány nem akar gyurcsányozást hallgatni, távozzon végre a közéletből!)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferer
2021. március 03. 01:11
Ennek így nem lesz jó vége
mokány
2021. március 03. 00:22
Hát szabad így beszélni Nagy Testvér magyarországi üdvöskéjéről ?
pemete jakab
2021. március 02. 22:16
Orbán szereti a presztízst, a luxust (ld. új rezidenciája a Várban). Ezek után hihető, hogy a fapados kínai vakcinával oltatja be magát, és nem valamelyik fejlettebb nyugatival.
fairly
2021. március 02. 19:34
Ma megint megtudtunk valamit Gyurcsány anyukájáról: a háromszáz forintos csirke far-hátból főzött paprikás csirkét gyakran tejfölös dobozba tette. Ergo: a kínai vakcinás dobozokban is paprikás csirke van!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!