Nem asszisztálunk a baloldal oltásellenes kampányához

2021. március 17. 18:05

Ha a baloldalra hallgatnánk, fele annyi magyar sem kapta volna még meg a védőoltást mostanáig.

2021. március 17. 18:05
Fidesz
MTI-OS

„A baloldal csak arra akarja felhasználni a parlament rendkívüli ülését, hogy bizonytalanságot keltsen az emberekben a járvány elleni védekezéssel kapcsolatban. Gyurcsányék ezt tették a védőfelszerelésekkel, a regisztrációval, és ezt teszik most az oltóanyagokkal szemben is. Ha a baloldalra hallgatnánk, fele annyi magyar sem kapta volna még meg a védőoltást mostanáig. A baloldal először kérjen bocsánatot a halálkampányáért, a sok hazugságért, a szakemberek lejáratásáért! Most az összefogásnak és a közös védekezésnek lenne itt az ideje, ezért nem asszisztálunk Gyurcsányék mai parlamenti hecckampányához”.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2021. március 18. 13:18
nem ertem, miert nem perelte meg be az ellenzekbol senki az "oltasellenes baloldal"-ozokat. A valosag talajan mar reg nem kepes vitara a maffiaallam.
kunfia
2021. március 18. 08:34
Orbán már megint hazudik.
monuskaroly
2021. március 17. 20:14
Nem csoda hogy nem akarták meghallgatni a hülyeségeiket még egyszer, gondolom elég volt a rendes parlamenti időben hallgatni az ápoltakat. A kormánypárti képviselők nagyon alul vannak fizetve, mert nem kis teljesítmény ezt a Tordai, Szabó, Varjú, Korózs stb. szintű baromságokat hallgatni főállásban.
Autoriter
2021. március 17. 19:07
De az ellenzéki politikusok simán oltatják magukat a keleti vakcinával. Elmennek a picsába!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!