Most az álcivilek szálltak be a felelőtlenségi versenybe

2021. március 17. 09:16

Azon siránkoznak, hogy járványhelyzetben nem lehet tüntetni, gyülekezni.

2021. március 17. 09:16
Völner Pál
Facebook

„Az egészségügyi dolgozók emberfeletti teljesítménnyel mentik az életeket, és az emberek zöme a munkájában és a magánéletében is komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy minél kevesebbet érintkezzen másokkal, hogy így is akadályozza a vírus terjedését. A Soros-szervezetek pedig eközben gondolkodás nélkül összeterelnének több tucat, esetleg több száz embert, hogy kockára tegyék az életüket és egészségüket – illetve azokét, akikkel aztán majd a buszon vagy a boltban véletlenül összefutnak. Semmibe veszik az orvosok, az ápolók és a magyar családok harcát a vírus ellen, csak azért, hogy nyafoghassanak egy kicsit.

Akármilyen szomorú is ez, sajnos nem meglepő:

– Gyurcsány és csatlósai az oltás ellen hergelik az embereket – miközben ők, ha le tudják pacsizni egy-egy haverral, soron kívül beadatják maguknak.

– Kamuvideóval és álhírekkel támadnak, az úgynevezett újságíróik folyamatosan szinte pánikkeltő cikkeket adnak közzé.Hazudnak a statisztikákról, hazudnak a külföldi trendekről.

– A baloldalt soha nem érdekelte a magyar emberek sorsa, és most sincs ez másként. Simán kockára teszik bárkinek az életét, csak hogy szidhassák kicsit a kormányt. Mindössze ennyire képesek, semmi máshoz nincsen tudásuk és tehetségük.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. március 17. 11:53
Aljas gazemberek! Kerüljek az orvosokat, menjenek a dk-s komaromihoz, ha bekapjak!
Vallasz Vilmos
2021. március 17. 10:01
Mindannyian civilek vagyunk, loser. Engedjük már meg azoknak a "gonosz" civileknek, hogy kicsit ellensúlyozzák a jogaink elvételét. Ha senki nem beszél róla egy nap majd csak eltűnnek. Oda minden magyar áldozatvállalás, ha elveszítjük az alapjogainkat. Érdekes, hogy a tömörülni csak akkor lehet, ha az ember kiránduló helyen teszi vagy a hyper marketben. Ott még a levegőmozgás sem viszi el a virust.
Drazsé
2021. március 17. 09:51
Orbán "Én már novemberben előre láttam" Viktor: "Csak azért nem vagyunk bajban, mert novemberben megszólalt a fejünkben a csengő..." De Orbán HAZUDIK, mert novemberben még bőven arról beszélt, hogy januárra vége a bajnak: November 6.: januárra vége a „bajnak” „Ez a rendkívüli jogrend. 90 napra kértük, nem azért, mert az ellenzék a múltkor azt mondta, hogy kér egy határidőt, hanem a múltkor is azért döntöttünk határidő nélkül, mert nem tudtuk, hogy mikor lesz vége a járványnak. És ha nem tudod, hogy mikor van vége a bajnak, akkor nem kell határidőt kötni a jogosítványaidhoz. Most azonban látjuk. A nagyesküt még nem teszem le, de az alagút végét azt látjuk, egyre megbízhatóbb híreink vannak a vakcinákról...De most úgy látom, ha jó szél fúj, jó szerencse van, és a Jóisten is megsegít bennünket, akkor ez a 90 nap elegendő lesz. Ezért mondunk most 90 napot....Meg volt egy nemzeti konzultációnk is, tehát mindenki azt szeretné, hogy ameddig lehet, tehát az észszerűség határáig tartsuk nyitva az iskolákat, hét hét van hátra a szünetig, a téli szünetig, addig kellene kibírni.” November 10.: karácsony környékén, majd pedig áprilisra felszabadulunk (???) „Tehát én azt tudom mondani, hogy lesz egy részleges megkönnyebbülésünk december vége, január környékén, és egy fölszabadulásunk áprilisban...Két hét múlva tudok Önnek arról beszámolni, hogy az intézkedések, a kijárási korlátozás és minden, ami ehhez kapcsolódik, az milyen eredményekkel járt. És ha jó eredményekkel jár, s miért ne bíznánk ebben, akkor karácsony környékén már szabadulhatunk.” November 11.: szabadulásérzés áprilisban „Több százmillió vakcina április-májusban áll majd rendelkezésre. Ezért mondom azt, hogy december végén, januárban lesz egy megkönnyebbülés, mert valami van, és lesz egy szabadulásérzésünk valamikor áprilisban. Így tervezem legalábbis az előttünk álló néhány hónapot.”
Világlátó
2021. március 17. 09:36
A balliberális álcivilek a gyülekezéssel terjesztik a vírust. A balliberális modlékkoalíció az oltás ellen hergeli az idióta F.sbúkos agymosottakat. A balliberálisoknak az a célja, hogy minlél több Covid beteg és halott magyar legyen. Legalja.hu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!