Intézményesül a német antiszemitizmus, a célkeresztben mégis Magyarország

2021. március 11. 07:51

A szövetségi statisztikák szerint soha nem fordult elő annyi antiszemita incidens Németországban, mint a tavalyi évben.

2021. március 11. 07:51
Sümeghi Lóránt
Sümeghi Lóránt
Kontra

„Rekordot döntött tavaly Németországban az antiszemitizmussal kapcsolatos különféle gyűlölet-bűncselekmények száma, ám - a fősodratú média állításaival szemben - mindez elsősorban nem a politikai szélsőjobbnak köszönhető. Miközben a németországi, tömeges muzulmán jelenlét természetszerűleg magában hordozza a masszív zsidóellenességet, úgy a markánsan balra hajló német média is kiveszi a részét abból, hogy rendszerszinten elfogadottá váljon az Izrael-ellenesség.

A szövetségi statisztikák szerint soha nem fordult elő annyi antiszemita incidens Németországban, mint a tavalyi évben.

A német kormány által közreadott számadatok szerint 2020-ban a rendőrség összesen 2 275 zsidóellenességgel összefüggő gyűlölet-bűncselekményt regisztrált, amely a 2019-es adatokhoz mérten mintegy 10 százalékos növekedést jelent. Amennyiben nem csupán egy-egy adott évnyi statisztika kerül górcső alá, úgy az összkép még tragikusabbá válik: Németországban évek óta, folyamatosan emelkedik a zsidóellenességgel kapcsolatos incidensek száma.

Ugyanakkor a különböző kimutatásokból az is világosan kirajzolódik, hogy a szövetségi bűnüldözés kifejezetten alacsony hatékonysággal tudja csak felvenni az antiszemita elkövetők ellen a harcot:

a német rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint a tavaly rögzített 2 275 incidens kapcsán – bár sikerült 1 367 elkövetőt azonosítaniuk – mindössze 5 (!) személyt tartóztattak le.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. március 11. 13:14
Szemita cikk.
elfújta az ellenszél
2021. március 11. 10:46
Érdemes visszalapozni, mit mondott Orbán '15-ben a migrincsáradat előrelátható következményéről: tevőleges (''zsinagógát gyújtogató'') antiszemitizmus. Meg azt is visszakeresni, mit mondtak erre Orbánról Bocsánatkérés nem szokás a politikában, de ideje volna belátni és az irányt korrigálni
Box Hill
2021. március 11. 09:46
Olvasták a baloldali Bakunyint: "Marx zsidó, és egy kis, többé-kevésbé tanult ravasz, tevékeny, spekuláló zsidó csoport veszi körül, mint mindenütt a zsidók, üzleti és pénzforgalmi ügynökök, írók, politikusok, mindenfajta újságok írói és szerkesztői; röviden irodalmi alkuszok, ahogy pénzügyi alkuszok is vannak, egyik lábukkal a bankban, a másikkal a szocialista mozgalomban, és seggük a német sajtón ül. Minden újságot magukhoz kaparintottak, és el tudod képzelni, milyen gyomorforgatóak termékeik. Ez az egész zsidó világ, amely kizsákmányolók szektája, piócák, telhetetlen paraziták, Marx ösztönösen szereti és nagyra tartja a Rothschildokat. Ez furcsának tűnhet. Mi lehet közös a kommunizmus és a pénzügy között? Hohó! Marx kommunizmusa erős, központosított államot akar, és ahol ez van, ott van egy hatalmas központi bank, és ahol ez van, ott a parazita zsidó nép, amely az emberek munkájára spekulál, mindig meg fogja találni helyét. A valóságban ez egy barakkrendszer proletariátusa, amelyben a dolgozó és a munka szorosan össze van kötve egymással, határoktól és politikai véleménykülönbségektől eltekintve, az ma Marx és Rothschild zsidó világa. Biztos vagyok benne, hogy a Rothschildok is elismerik Marx érdemeit, és abban is, hogy nők, akiket tömegegyenruhákba öltöztetnek, együtt kelnek és fekszenek, élnek és halnak a dob szavára. Az uralkodók privilégiuma a tanultak és képzettek kezébe kerül, nagy lehetőségekkel a zsidók görbe üzletei számára, akiket vonz a nemzetközi spekuláció a nemzeti bankoknál." (Mikhail Bakunin, Etude sur les juifs allemands, 1869)
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. március 11. 09:30
Willkommen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!