Gyurcsány megint nagyot alkotott

2021. március 19. 06:54

Uszításban, kamuzásban, világelsők, de tettekben észrevehetetlenek.

2021. március 19. 06:54
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Gyurcsány megint nagyot alkotott. Azt találta mondani az ideiglenesen Brüsszelben állomásozó aperitív törzs, hogy Orbán Viktor a felelős a járványért. Az a Gyurcsány, aki a teljes oltásellenes baloldallal együtt végig akadályozta a védekezést. Nekik semmi sem drága, – beleértve az emberéletet is – ha az oltásban Európában élenjáró nemzeti kormány lejáratásáról van szó. Uszításban, kamuzásban, világelsők, de tettekben észrevehetetlenek. Ne felejtsük! Ha a baloldalon múlna, sokkal kevesebb vakcina lenne! Illetve lenne 2 millió virtuális, csak ígéret formájában létező Moderna, azzal »oltana« Gyurcsány és Karácsony. Hol egyik, hol másik vakcina ellen hergelnek, most az egyik kerületi polgármesterük küldte vissza a kínai vakcinákat, veszélybe sodorva ezzel magyar emberek életét. Gyurcsány bénázásairól a következő vicc jutott eszembe:

Utazik egy idősebb ember a vonaton. Fiatal diákok úgy tesznek, mintha nem bírnák lehúzni a vészfék fogantyúját, két kézzel belekapaszkodva színészkednek, miközben lesik az öreget. Egyszer az egyik így szól: – Tata, nem próbálja meg ezt lehúzni, mert nekünk sehogy sem sikerül! Az öreg odamegy, nekigyürkőzik, meghúzza a vészféket, és a vonat hirtelen megáll, mindenki leesik. Jön a kalauz kérdezi nagy dühösen. – Ki volt?!

Mire az öreg nagy büszkén válaszol: – Én, félkézzel!

SOHA TÖBBÉ BALOLDAL!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benceujpest
2021. március 19. 11:11
Uszítás, kamuzás, támadás. Ez a baloldal.
írmag
2021. március 19. 10:12
Értékelem az "aperitív törzs" meglátást!
zsoltkom2
2021. március 19. 09:32
"Uszításban, kamuzásban, világelsők, de tettekben észrevehetetlenek." "A kormány elvette a DK-s kerülettől a kínai vakcinákat, most azt hazudják, hogy a polgármester küldte őket vissza (...) az igazság az, hogy azokat a kínai oltóanyagokat, amelyeknek beadására a háziorvosok nem találtak jelentkezőket, maga a kormány hívta vissza a kerülettől. (...) Szaniszló Sándor megelégelte a hazugságáradatot, és csütörtökön este egy bejegyzésben leírta, mi történt valójában, illetve mellékelte a Kormányhivatal levelét is, amelyben visszahívják a megmaradt kínai vakcinákat." https://bit.ly/3tBrAG5
Kormánypárti1
2021. március 19. 07:43
Rég nincs itt már baloldal, szaroldal van csak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!