Gratulálunk!

2021. március 02. 06:45

A Benkő által „spiclitörvény”–nek nevezett vandalizmus és korrupció elleni rendeletünk értelmében Benkő Zsolt jogosult a város jutalmára Lázár János feljelentéséért.

2021. március 02. 06:45
Márki-Zay Péter
Facebook

„Totális háború, Benkő feljelentette Lázár lapját!

A mai napon a Lázármédia folyamatosan követte a város új, ingyenesen használható buszjáratait, fotózgatták a sofőröket leeresztett maszkkal, ismeretlenek több feljelentéssel ráküldték a rendőröket a szolgáltatóra, a hatóság a buszok engedélyét szeretné megvonni, a Volánbusz vezérigazgatóját nem tudom elérni és nem hív vissza, letagadják levelezésünket és a csak általunk aláírt szerződést, és tovább járatják buszaikat a jogosultságuk megszűnése ellenére. A Fidesz feljelentésére korrupció vádjával indult nyomozásról már nem is beszélek (bezzeg ahol tényleg van, ott nem zavarja őket...).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. március 02. 21:41
kerecsendió
Kopa
2021. március 02. 15:06
A fletó-lista már beindult, ki-ki tehetsége szerint harcba indult a befutó helyekért. Márki-zacskó is erre gyúr, látjuk, nap mint nap ez motiválja.
cutcopy
2021. március 02. 15:00
Lapját vagy apját..? )
Magyarok Pásztora
2021. március 02. 09:39
Minden hazugság amit ez a márki patkány hadovál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!